HCL.HR

Priča Spider-Mana za PS4 ne temelji se na stripovima

Petra Rukav 18.07.2018.   •   4 komentara


Kreativni direktor Incomniac Gamesa potvrdio je kako njihova Spider-Man igra za PS4 ima izvornu priču umjesto da bude adaptacija jednog od postojećih stripova o junaku znanom kao čovjek-pauk.

Nije pretjerano reći da je Spider-Man za PS4 jedna od najočekivanijih videoigara koje izlaze ove godine. Budući da ista izlazi za manje od dva mjeseca ne čudi činjenica da se fanovi sve više interesiraju oko toga što od iste mogu očekivati. Tijekom E3 konferencije, koja je održana prošloga mjeseca, saznali smo koje zlikovce ćemo susretati na ulicama, međutim, to nam nije previše pomoglo da dešifriramo na kojem od postojećih Spider-Man stripova će se bazirati nadolazeća PS4 eksluziva Insomniac Gamesa.

Čini se kako je vjetar puhao na krivu stranu s obzirom na to da je kreativni direktor studija, Bryan Intihar, nedavno potvrdio kako Spider-Man igra, koju je osmislio njegov tim, ima potpuno originalnu priču, odnosno nije adaptacija jednog od poznatih stripova o junaku znanom kao čovjek-pauk.

Bez obzira na to koju inspirativnu rutu je američki developer naposljetku odabrao bit će zanimljivo vidjeti na koji način će se njihova igra o Spider-Manu razlikovati od drugih priča o ovom Marvelovom junaku.

Komentari (4)

  • 312AE

    18.07.2018 - 13:07

    Pa to su več odavno rekli, da je za igru pravljen neki novi univerzum, da nema veze s univerzumom iz stripova, te da se radi o puno starijem i iskusnijem Petru Parkeru i Spidermanu. Još malo i onda možemo i sami otkriti i taj misterij. ?

    • sedf

      @312AE, 18.07.2018 - 13:42

      Tačno,to sam Teo da kamež,ali ima jedna reč koju ne umijem da napišem.Old news.

    • sedf

      @312AE, 18.07.2018 - 14:51

      Ispravak
      Tačno,to sam teo da kažem,ali ima jedna riječ koji ne umijem da napišem.Old news

  • Donat Miletic

    18.07.2018 - 23:55

    dobro je to sto cemo imati svježu, novu priču

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?