HCL.HR

Splitgate u novom ažuriranju dobio 2v2 mod

Lovro Maroševac 20.08.2021.   •   2 komentara


Dvama Splitgateovim dosadašnjim modovima pridružio se i treći, koji će uvelike pomoći igračima s manjkom prijatelja uz sebe.

Besplatna pucačina Splitgate u posljednja 24 sata nikako da dođe do zraka od svih silnih informacija i noviteta. Razvojni studio 1047 Games prvo je objavio kako igra ostaje u beta fazi do daljnjeg, a nedugo nakon toga i da je unutar spomenutog naslova stigao novi mod.

Splitgate je dosad imao samo dva moda – Ranked 4v4 i Ranked 3v3 Takedown. Od danas, Splitgate će tako ugostiti i treći, Ranked 2v2. Dobar je to dodatak za sve igrače koji nemaju puno prijatelja ili jednostavno žele igrati samo s jednim određenim. Osim uvođenja novog moda, posljednje ažuriranje popravilo je neke manje probleme i unaprijedilo kapacitete servera.

Dobre su ovo vijesti za 10 milijuna igrača, koliko ih je zaigralo ovu besplatnu pucačinu u posljednjih 30 dana otkako je igra stigla u betu. Velika popularnost Splitgatea bila je toliko iznenadna da je prvotni izlazak 1.0 verzije odgođen na mjesec dana zbog prenatrpanosti servera, da bi se kasnije to pretvorilo u neodređeni datum.

Splitgateov razvojni studio trebao bi nas 25. 8. na Gamescomu počastiti velikim vijestima oko ovog naslova. Otprije se zna kako se radi na unaprjeđenoj verziji igre za PlayStation 5 i Xbox Series konzole, a na sajmu ćemo vidjeti što nas još očekuje.

Komentari (2)

  • Agent

    20.08.2021 - 11:32

    Šteta jedino što svaki od tih rankeda ima samo 2 moda za igranje.Kad su stavili 2 moda mogli su onda sve stavit u sve vrste rankeda pa random koji dobiješ

  • marko1106

    21.08.2021 - 13:36

    Kakva je situacija sa serveri ma da li se još mora cekati…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?