HCL.HR

Objašnjeno je kako će se Star Wars Outlaws igrati kad odletimo u svemir

Zoran Žalac 20.04.2024.   •   3 komentara


Iako ćemo u Star Wars Outlawsu moći slobodno letjeti po jednom dijelu daleke galaksije, nemojte od tog dijela očekivati jednaku razrađenost gameplaya kao i na tlu.

Kao i u svim Star Wars pričama, većina ključnih događaja u igri Star Wars Outlaws odvijat će se na raznim planetima. Međutim, bit će to prva Star Wars igra koja nam obećava neprekidni prijelaz u gameplayu s planeta u orbitu – slično onome kako to radi No Man’s Sky. Pitanje je samo hoćemo li imati dovoljno motivacije da letimo po svemiru ili će se sve, kao i u Starfieldu, svesti na brzo putovanje od lokacije do lokacije.

Iz Ubisofta su za magazin Game Informer objasnili kako će funkcionirati taj dio kad smo za upravljačem svoje svemirske letjelice zvane Trailblazer. Ukratko, svemir će u SW Outlaws biti “rascjepkan“. To jest, svaki planet i njegov mjesec imat će iznad sebe područje koje će se moći istraživati, a kad se dođe do ruba tog područja postojat će opcija da se prebacimo na susjedno koristeći hyperdrive.

Doduše, to ne znači da ćemo svaki put morati putovati do granice jer će se hyperdrive za prelazak u drugu regiju moći aktivirati bilo kada. Iz Ubisofta kažu kako je putovanje u svemiru brzo, a borbe su dizajnirane tako da ne budu zahtjevne – npr. kad lovite druge letjelice kamera vam se zaključa za njih.

Iznad planeta također će postojati svemirske postaje, no iz Ubisofta za sada nisu htjeli otkriti koliko će te postaje biti velike i što ćemo sve na njima pronaći.

Komentari (3)

  • mamojebac

    20.04.2024 - 15:57

    Ja se skoro svakoj star wars igri veselim 🤗 come to Papa

    • zlakob

      @mamojebac, 22.04.2024 - 16:50

      Samo zipa, ovo je ubishit, razočarenje je na horizontu i izgleda ogromno. Nadam se da sam u krivu i ja volim sw.

  • Montag

    21.04.2024 - 21:18

    copy paste No Man Sky… ajde tamo barem sve đžabe update rade.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?