HCL.HR

Stardew Valley dobit će split-screen multiplayer

Zoran Žalac 17.10.2020.   •   0 komentara


Igrači Stardew Valleya na konzolama i PC-u moći će konzumirati dodatni oblik multiplayera za 2-4 igrača na istom ekranu.

Popularna farmerska igra Stardew Valley svoj je multiplayer mod dobila još prije nekoliko godina. Novih ažuriranja za igru nije bilo već devet mjeseci što je i opravdano jer tvorac igre radi na dva nova projekta. Međutim, jučer je objavljeno kako će Stardew Valley dobiti još jednu značajnu funkcionalnost u obliku multiplayera u izvedbi podijeljenog ekrana.

Split-screen funkcionalnost bit će dio sljedećeg ažuriranja, verzije 1.5. Pojavit će se na PC-u i konzolama, uključujući i Switch, s time da će igrači na PC-u moći dijeliti igru na četiri ekrana, odnosno u četvero; dok će igračima na konzolama to biti ograničeno na dva ekrana. Verzije za mobitele neće imati ovu opciju, baš kao što nemaju ni standardni multiplayer.

Ovaj dodatak Stardew Valleyu otvara mogućnost koja ranije nije bila dostupna – igranje multiplayera bez da svaki igrač mora imati svoju kopiju igre. Ranije je takvo što bilo izvedivo jedino na PC-u preko verzije za GOG.com, ali u tom slučaju moralo se igrati na dva računala preko LAN mreže.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?