HCL.HR

Stardew Valley za PC dobio je farmu na plaži

Zoran Žalac 22.12.2020.   •   2 komentara


Hvaljeni indie naslov Stardew Valley na PC-u je dobio veliko ažuriranje verzije 1.5 kojom je dodana opcija lokalnog co-opa, ali i nova mapa.

Ljubitelji simpatične 2D igre Stardew Valley upravo su dobili svoj poklon prije blagdana. Inačica igre za PC platformu dogurala je do verzije 1.5, a u sklopu iste developer je predstavio hrpu novih dodataka. Među značajnijima je lokalni (split-screen) co-op za maksimalno četvero igrača, ali i nova vrsta mape – farma na plaži.

Ostali dodaci zvuče pomalo humoristično, ali će ih igrači Stardew Valleya itekako cijeniti. Primjerice, sada se može sjediti na stolicama i pomaknuti svoj krevet u kući. Kuća se također može renovirati nakon što ju se kompletno nadogradi. I hej – patke sada mogu plivati! Dodana je hrpa novih predmeta, gomila novih zadataka, možete upoznati nove likove i pronaći nove tajne uz devet dodatnih glazbenih skladbi.

Verzija 1.5 za sada je dostupna samo na PC-u, ali će iste dodatke sljedeće godine dobiti i konzolaške te mobilne inačice igre.

Komentari (2)

  • Josip45

    22.12.2020 - 15:16

    Dali se zna tocan datum kada izlazi verzija za mobitele

    • Tinx

      @Josip45, 23.12.2020 - 13:15

      Sa blogposta: “It’s available right now on PC, and will come to consoles early next year. Mobile should follow later, but there’s no timeline yet.”

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?