HCL.HR

Stiže Ghost of Tsushima: Director’s Cut – ali, što donosi?

Zoran Žalac 29.06.2021.   •   4 komentara


U bazi američkog odbora za dobna ograničenja igara našlo se novo izdanje igre Ghost of Tsushima – navodni Director’s Cut.

ESRB iliti američki odbor koji dodjeljuje dobne rejtinge za videoigre u svojoj bazi navodi novo izdanje igre Ghost of Tsushima. Za PlayStation 4 i PlayStation 5 tako je registriran Ghost of Tsushima: Director’s Cut.

Nije to još službena najava, ali se ESRB inače ne bavi širenjem kojekakvih glasina pa je prilično izgledno da stiže još jedno izdanje samurajske avanture. Pitanje je samo: što donosi Director’s Cut?

Moguće je da će se u paketu s origninalnom kampanjom te co-op misijama naći i ekspanzija Ghost of Ikishima o kojoj smo nedavno čuli glasine. Za pretpostaviti je da bi se ta ekspanzija prodavala zasebno za sve vlasnike originala, a Director’s Cut bi bio namijenjen onima koji igru još nisu nabavili.

Česta je to taktika Sonyja te su svoja nadopunjena izdanja dobivali Bloodborne i Marvel’s Spider-Man, a nedavno je uslijedila najava igre Death Stranding: Director’s Cut.

 

Označeno sa: , , ,

Komentari (4)

  • kebbab

    29.06.2021 - 16:23

    Joj kad se sjetim kako preljepo je izgledai Ghost of Tsushima na ps4 pro, jaooj kako će tek biti svo to lišće na ps5 🤤🤤🤤

  • Radoja

    29.06.2021 - 17:13

    Jel mogu grat to preko PS now preplate na pC-u? Cuj da se moze!

  • Cro_echo88

    29.06.2021 - 18:23

    Super ionako nisam do sad zaigrao GOT jer uvijek cekam neke akcije a ovako mozda i uzmem director cut pa kvragu sve 😁

  • MightyAloy

    29.06.2021 - 18:56

    Savršen izgovor da konačno odigram. Nadam se da bi PS5 verziju base igre mogli još malo ušminkati, nešto kao FF7, hardver je tu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?