HCL.HR

Što novoga donosi Call of Duty: Warzone 2.0?

Igor Belan 10.11.2022.   •   7 komentara


CoD: Warzone 2.0. u prvoj sezoni donosi brdo novosti, a sve je otkriveno u ogromnom blog postu. Evo najzanačajnijih detalja.

Call of Duty: Warzone 2.0 dolazi za manje od tjedan dana, u srijedu 16.11. (u 19 sati), a što će sve novoga donijeti u prvoj sezoni otkriveno je u golemom postu na službenom Call of Duty blogu. Naravno, lansiranjem Warzonea 2.0 krenut će i prva sezona Call of Duty: Modern Warfare 2 sadržaja, a sve te nove sadržaje za obje CoD igre istraživat ćemo i osvajati kroz potpuno redizajnirani Battle Pass sustav.

Novi Battle Pass sustav bit će manje linearan, davajući igračima malo više slobode u izboru koje stvari žele otključati. Sezona 1 donijet će i nova oružja (Victus XMR Sniper Rifle i BAS-P SMG), kao i šest novih operatora od kojih su tri cameo uloge poznatih nogometaša (ozbiljno) Neymar Jr., Paul Pogba i Leo Messi, a druga trojica fiktivni likov Zeus, Klaus i Gaz.

Kao što već dobro znamo,Warzone 2.0 dolazi uz novu mapu Al Mazrah, ali sada smo dobili i nove detalje o novom DMZ modu igre. Bit će to poseban način igranja Warzonea u sklopu kojeg će igrači morati izvršavati glavne i sporedne misije dok se bore protiv drugih igrača i NPC neprijatelja po putu do konačnog izvlačenja na kraju meča. Spominju se popularni gamerski izrazi poput “open-world” i “narative-focused extraction mode”. Kažu i da možemo očekivati više detalja o DMZ modu nešto bliže izlaska Warzonea 2.0 sljedećeg tjedna.

Warzone 2.0 imat će i mogućnost igranja iz trećeg lica, kroz posebne playliste. Već kroz prvu sezonu možemo očekivati da će te playliste biti aktivne, a svi koji već sada žele okusiti nove TPS mehanike u CoD-u, mogu to učiniti odmah kroz Modern Warfare 2 multiplayer gdje su takve playliste već aktivne.

Novi Gulag će biti 2v2 iskustvo. Kada prvi put umrete na Al Mazrahu bit ćete ubačeni u Gulag i spojeni s još jednom igračem u dvočlani tim. Morate se boriti za goli život protiv drugog takvog tima, ali ostaje vam opcija i pričekati da se usred Gulaga pojavi poseban lik, tzv. Jailer. Ako njega uspiju ubiti, oba tima, odnosno svih četvero igrača vraća se nazad u akciju – ako se ne ubiju međusobno prije nego se Jailer uopće pojavi. Isto tako, ako nijedna ekipa ne porazi Jailera u određenom vremenu, obje ekipe gube i ispadaju iz igre.

Provjerite još više o novim vozilima, borbi za vrijeme plivanja i ostalim detaljima za tom zaista golemom blog postu i očekujte da ćemo saznati još više detalja sljedećeg tjedna dok Activision nastavlja dizati hype oko izlaska Warzonea 2.0.

Komentari (7)

  • Agent

    10.11.2022 - 13:33

    Po ovome DMZ mi zvuči malo nepotrebno jer i dalje samo moraš ostat zadnji živ znači ti zadaci nisu obavezni za rješavat za pobjedu. Jedino ako će bit ako umreš respawn pa tko riješi više zadataka je pobjednik.

  • AngryMosquito

    10.11.2022 - 13:48

    Bas me zanjima kolko dugo bu bil warzone 2 40 giga,kad pocnu sezone dolazit i ostale pizdarije bit ce gore neko sa prvim djelom…Za do 5. Mjeseca evo njega na 150 giga kao i warzone 1…

    • Agent

      @AngryMosquito, 10.11.2022 - 14:52

      Neće sigurno jer se nije povećavalo s prvim pa neće ni s drugim. Ali opet nadam se da tko ne želi igrat warzone ne mora ga imat instaliranog kao kod MW2019.

    • AngryMosquito

      @Agent, 10.11.2022 - 20:05

      Kaj pricas ti? Skoro je 100 gigi warzon 1 i plus mw1 dolazi do 150… i koliko sam cital danas warzone je poseban i 40 gigi,i ne nece ti trebat mw2

    • Agent

      @AngryMosquito, 10.11.2022 - 20:24

      Jest 100 GB ali je tolko odpočetka i o tome pričam da nije naknadno porastao nego je odmah bio takav. A za Warzone 2 sad sam pročitao da je 115GB

  • Arthur

    10.11.2022 - 16:53

    Ma sve je to dobro ali samo da bude bolja optimizacija nego kod prvoga i neka im ne dolaze updatei svako malo koji zauzimaju kao trećina igre i to je to.

  • SanKa

    11.11.2022 - 11:13

    uhh jedva cekam..kad infinity ward radi, to valja <3

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?