HCL.HR

Super Meat Boy Forever je odgođen, ali samo nakratko

Pero Mlinar 05.04.2019.   •   0 komentara


Odgođena je nadolazeća ekskluziva za Epicov dućan, ali ako je suditi po službenoj objavi, na Super Meat Boy Forever ne bi se trebalo dugo čekati.

O uvjetima rada u industriji videoigara posljednjih dana priča se više nego što je to uobičajeno, nakon što je na portalu Kotaku objavljen članak koji je detaljno dokumentirao dugotrajni proces nastanka Biowareovog Anthemu, njegove muke i nedaće. Moguće je da u tom kontekstu treba tražiti i uzrok za odgodu Super Meat Boya Forever, koji je bio najavljen za ovaj mjesec, ali je sad odgođen – iz razloga da se zaposlenike, kažu u studiju, poštedi toga da rade kao konji.

Ovdje je konkretna obavijest u pitanju, u kojoj možete vidjeti kako su tvorci igre formulirali moju usporedbu s konjima:

Ako je nemate volje pročitati u cijelosti, još jedna ključna informacija je da je Super Meat Boy Forever odgođen za “nakon, ali ne znatno nakon četvrtog mjeseca.” Inače, ta će igra biti ekskluziva u Epicovom dućanu i već je poznato da bi trebala dobiti barem jedan DLC, koji će navodno biti super težak.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?