HCL.HR

Svemirske nindže Warframea s novim ažuriranjem postaju još ubojitije

Hrvoje Smoljić 09.03.2019.   •   7 komentara


Warframe donosi prvo veće ažuriranje ove godine i u sklopu njega izmjenjuje svoj sustav borbe, ali nam i predstavlja novog, nabildanog warframea.

Kao da do sada u Warframeu već niste mogli počistiti sobu neprijatelja u sekundi, čini se kako ćete uskoro postati još opasniji. Naime, igrin proizvođač, Digital Extremes planira u nekoliko faza u potpunosti izmijeniti sustav borbe hladnim oružjima. Prva faza je tako već implementirana u sklopu ažuriranja imena Operation: Buried Debts.

Glavna izmjena prve faze je činjenica kako se igrači sada mogu instantno prebacivati s napucavanja vatrenim oružjima na blisku borbu i obrnuto. Takva promjena neće prekinuti započeti combo napad, što će doprinijeti fluidnosti čitavog sustava i učiniti ga još atraktivnijim. Dodana je i mogućnost usmjeravanja ofenzivnog udara u tlo, ali i automatsko blokiranje napada.

No to nije sve. Ažuriranje je sa sobom donijelo i potpuno novog masivnog warframea imena Hyldrin. Osim izgledom, Hyldrin se od prethodnika izdvaja s nekoliko jedinstvenih mehanika. Ona naime, koristi svoje štitove za napajanje sposobnosti, a glavno oružje joj je ogromna artiljerijska puška.

Popis svih novina i promjena koje je sa sobom donijelo ovo ažuriranje pročitajte na igrinoj Steam stranici.

Komentari (7)

  • bozicni_zeko

    09.03.2019 - 22:31

    Svemirski ninđja. Kako to zvuči kul

    • Saren

      @bozicni_zeko, 10.03.2019 - 14:07

      Ako nisi zaigrao cijela premisa igre jesu svemirski ninje (ili Tenno kako se zovu igraci) mjesani sam filmovima tipa Inception, Iron Man ( u jako razvodjenoj mjeri al ajd opet), Her, parkour, MIB i nesto tipa alieni iz ST univerzuma i dobijes Warframe xD Svejedno zabavan je al isto tako je u stanju ti natovariti 1000 stvari na vrat odjednom pa traje dok se ne snadjes tj. odvojis vremena za igru. Ja ga tu i tamo igram jos kad mi se fakat neda nista drugo radit i ok je, samo kazem ko i svaka malo veca online igra – trazi vremena da se posvetis nekim stvarima sto je dosta evidentno. Da ne spominjem da im devovi glase za jedne od najpostenijih (ako pitas community) sto se tice ovakvih igara. Da ima mikrotrasankcije ko i svaki F2P doduse ne sjecam se da igdje vidio da te devovi pitaju svako malo na livestreamu kakav bundle hoces, sto i koliko Platinuma da kosta (ingame currency koji takojder mozes kupit stvarnim parama) i ono sto mislim da bi ti cijenio (ko i ja) vrlo cesto gotovo pa stalno razgovaraju i slusaju community. Ne, ne pokusavam ti prodati igru ovdje samo dati uvid sto je i kakva je. Nadam se da ne zamjeras.

    • bozicni_zeko

      @Saren, 10.03.2019 - 15:21

      Igrao sam igru na samim počecima i da, dugo je nisam pokrenuo a čak ju nemam biti skinutu

  • Dajsikeks

    10.03.2019 - 11:35

    Iako ova igra već nekoliko godina postoji i dalje bolja nego Anthem

    • 6Paprika9

      @Dajsikeks, 10.03.2019 - 13:40

      Pa to je i logično, kaj ne? Pogotovo danas kad na tržište izlaze poluproizvodi pa treba proći određeno vrijeme da se igra ispolira…

  • Kajkakko

    10.03.2019 - 13:37

    Počeo dva-tri puta.ali nije me navuklo…..

    • Saren

      @Kajkakko, 10.03.2019 - 14:09

      Da meni je slicno bilo prvi put i nisam bio pri volji bas, pa sam isto kao i ti zaigrao drugi put i od onda igram 2-3 puta tjedno doduse ne predugo. Neznam igra ima jednostavno taj hit il miss po meni tj, il te privuce totalno il ne. Cuo sam to od dosta ljudi da imaju takav dojam.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?