HCL.HR

Svi igrači imat će priliku besplatno isprobati Anthem prije izlaska

Hrvoje Smoljić 08.12.2018.   •   8 komentara


Electronic Arts i Bioware očito vjeruju u kvalitetu nadolazećeg Anthema dovoljno da vam daju mogućnost besplatnog isprobavanja demo verzije prije nego se odlučite kupiti gotov proizvod.

Electronic Arts je najavio mogućnost besplatnog isprobavanja demo verzije Anthema tijekom prvog i drugog mjeseca sljedeće godine. Prvi demo bit će rezerviran za sve “VIP” igrače, dok će u drugom moći zaigrati svi. VIP status imat će igrači koji su Anthem naručili ili koriste neku od EA pretplatničkih usluga poput EA Accessa za Xbox ili Origin Accessa za PC.

VIP demo odvijat će se u periodu od 25. do 27. 1. dok će otvoreni demo biti dostupan od 1. do 3. 2. Ako vam je u životu važno da uvijek budete među prvima pa želite isprobati demo ranije (ali ne želite platiti za igru) – imate još jednu mogućnost. Pretplatite li se na Anthem newsletter, postoji mogućnost da vam EA dodjeli kod za pristup ranijem isprobavanju demo verzije.

Šanse za to su male, ali ne i nepostojeće. Samo ćete morati lažirati u kojoj zemlji živite jer Hrvatske nema na popisu.

Komentari (8)

  • Smotana Sarma

    08.12.2018 - 11:01

    Pa ovo se mora probati 🙂 . Lepa vest.

  • Darcoolio

    08.12.2018 - 13:33

    Pa vec je bila prijava za prve testove, stigla aktivacija i čeka se da aktiviraju server.

  • xRedSheepx

    08.12.2018 - 15:06

    Da bilo je register za closed alpha, ja dobio poziv za danas i sutra da isprobam. Pa bas me zanima kakva je igra te dal se isplati kupiti. Naravno jos je to alpha ali vidjet cemo…

    • Ki-ya Karate Monster

      @xRedSheepx, 08.12.2018 - 17:54

      Ukradi koji screenshot ili gameplay clip pa nam objavi na anthem podforum temi

    • xRedSheepx

      @Ki-ya Karate Monster, 09.12.2018 - 14:39

      Jel ima otvorena ta tema? Jer ne mogu naći na forumu nigdi. Pa da objavim neke screenshot.

  • Duanador

    09.12.2018 - 11:41

    Definitivno isprobat prije kupovine.

  • xRedSheepx

    09.12.2018 - 14:55

    Dakle, malo da napisem svoje utiske sa closed alphe. Igra kreće kao neki uvod/tutorial sa dvije misije(ne objašnjavaju previše priču) nakon te dvije misije se pojavljujete u character creation screenu gdi samo možeš odabrat lice lika i ime lika, također na početku uvodne misije odabireš male/female lik dal želiš biti. Nakon uvodnih misija dolazi se u glavni grad/hub freelancera, kako je bilo i navedeno u tom gradu se kreće u 1 licu dok se vani kreće u 3. Sustav skillova je podjeljen na 3 taba i svaki taj tab ima 3 tiera a u svakom tieru su 2 upgrade-a u koje možeš stavit 5 skillova. Na mapi prilikom odabira misije također uz misiju ima i stronghold(tkz dungeon) i freestyle(vj explore) i svaka misija i stronghold ima 6 tezina gdi se sa svakom težinom povećava dmg i hp od neprijatelja, nesto tipa težina u diablo 3 ali naravno sa svakom težinom dolazi i bolji gear, tj boja geara. Sad kaj se tiče samog gameplay-a, igra je jako brza i osjetljivost pokreta i ciljanja je jako brza bez obzira kolko se smanjila osjetljivost u options. Ono kaj me jako zasmetalo i kaj se nadam da budu ispravili je kretanje u zraku i pod vodom, znači dosta je “neuredno” opet bez obzira kolka je osjetljivost kretanja, i da jako malo se okrene miš u bilo kojem smjeru, freelancer se okrene užasno jako i svako malo se završi u zidu. Što se grafički tiče igra je stvarno prelijepa i zasad ok, nadam se da ne bude downgradea te da budu još radili na ispravkama bugova, gdje recimo u Hub kad se uđe većina NPC bude statična i raširenih ruku ko da su razapeta na križu( jedini ispravan opis bug-a).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?