HCL.HR

Ted Lasso i njegov AFC Richmond mogli bi biti uključeni u nadolazeću igru FIFA 23

Dominik Vadas 21.09.2022.   •   6 komentara


Najpoznatiji trener s malih ekrana, urnebesni Ted Lasso, vjerojatno će postati dio nadolazeće igre FIFA 23. Izgledno je i da će uz Lassa u igri biti zastupljena i njegova momčad, legendarni AFC Richmond.

Izgleda kako će glavni akter popularne Appleove nogometne serije Ted Lasso biti zastupljen u nadolazećoj igri FIFA 23. Na službenom Twitter profilu serije osvanula je slika glumca Jasona Sudeikisa usred motion capture snimanja.

Da je cijela stvar vrlo izgledna potvrdio je i sam EA svojim komentarom na Lassovu objavu. I dok je Lassovo pojavljivanje u posljednjoj FIFA igri praktički zagarantirano, pitanje je hoćemo li moći zaigrati s njegovom momčadi, legendarnim AFC Richmondom.

Ako je suditi po jednoj Reddit objavi obožavatelja serijala, odgovor je potvrdan. Naime, na službenim EA stranicama, pod listom klubova, stiješnjen između Topnika i Trešnjica, našao se i AFC Richmond. Klub je kratko nakon toga nestao s liste a EA se po tom pitanju nije oglasio, pa postoje dobre mogućnosti kako im je informacija procurila slučajno.

U svakom slučaju, nećemo još dugo čekati na odgovor jer FIFA 23 stiže nam 30.9. Ako ste jako nestrpljivi, kupnjom Ultimate Edition izdanja ili pretplatom na EA Play igru ćete moći zaigrati tri dana ranije, 27.9.

UPDATE: Službeno je – evo i trailera:

Komentari (6)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?