HCL.HR

The Division dobio Incursion misije, provjerite o čemu se radi

Zoran Žalac 12.04.2016.   •   8 komentara


Prva besplatna nadogradnja za The Division donosi specijalističke Incursion misije, dodatna oružja te nekolicinu novih elemenata u famoznoj Dark Zoni.

division-incursion

The Division danas dobiva svoje prvo veće ažuriranje u sklopu kojega dolazi dodatni sadržaj, i to besplatno. Glavno proširenje u ažuriranju bit će Incursion misije, odnosno prva takva koja nosi naziv Falcon Lost. Riječ je o posebnim misijama koje su teže od običnih misija na najtežoj postavki – zahtijevaju maksimalni 30. level, suradnju, prethodnu pripremu i dobre reflekse, ali su i nagrade u njima među najboljima koje možete dobiti izvan Dark Zone. U Incursion misijama vidjet ćemo nove tipove neprijatelja, nova oružja i popratnu opremu.

A što se tog PvP elementa tiče, najvažniji novitet koji stiže u Dark Zonu jesu supply dropovi, odnosno paketi s hrpom vrijednih predmeta koji su dostupni onome tko do njih dođe prvi. Paketi će se na nasumičnim mjestima u Dark Zoni pojavljivati svakih sat vremena i čuvat će ih AI-kontrolirani likovi. Posebnost je u tome što pokupljene predmete iz ovakvih paketa neće biti potrebno iznositi iz Dark Zone putem helikoptera, a jednom kada ih pokupite drugi igrači neće vam ih moći oduzeti.

Označeno sa: , ,

Komentari (8)

  • funky0308

    12.04.2016 - 15:13

    I ne samo to, hrpa novih stvari je ubacena i izvan DZna, igra je jos bolje optimizirana , a serveri balansirani..meni malo smeta sto je prvi veliki update baziran (vecinom) na coop play i MP, odnosno, solo igraci ce tu malo profitirati. OK, ovo je tek jedan od mnogih updatea i mapa ali svejedno, mogli su nesto dati i solo igracima. Division je odlican i za SP..

  • Silvio_7Tech

    12.04.2016 - 17:41

    “…. a jednom kada ih pokupite drugi igrači neće vam ih moći oduzeti.”
    Ovo mi se ne sviđa. Trebali su dodati mogućnost da se može uzeti loot iz supply dropova od drugih igrača. Ovako drugi igrači nemaju vajde od traženja lika koji je pokupio supply drop.

    • Duanador

      @Silvio_7Tech, 12.04.2016 - 18:42

      Ali zato imas cilj da ga koknes prije nego pokupi tako da pokupis za sebe. 🙂

    • funky0308

      @Duanador, 12.04.2016 - 19:52

      U tome i je fora 🙂 biti ce vatreno veceras 🙂

    • Silvio_7Tech

      @Duanador, 12.04.2016 - 20:07

      Ali opet bi bilo bolje kad bi drop mogao uzeti i s zakašnjenjem.

    • afaron

      @Silvio_7Tech, 13.04.2016 - 09:23

      Super je ovo stvar, sinoc smo imali borbu od 20-ak min izmedju nekoliko grupa. Moraš eliminirati neprijatelje da bi mogao nesmetano otvoriti jer treba vremena dok se otvara. Jedino je problem sto loot zna biti smece.

  • zorinho20_hr

    13.04.2016 - 09:20

    Kad su već radili toliko ažuriranje(oko 4 gige),mogli su i popraviti onaj bug sa zatvorenim vratima od misija.To je već iritantno.

  • Slim1992

    13.04.2016 - 10:30

    Samo neka ovako nastave, odlicno azuriranje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?