HCL.HR

The Walking Dead: Michonne kreće 23. ovog mjeseca

Zoran Žalac 10.02.2016.   •   7 komentara


Prvi dio Telltaleovog mini serijala The Walking Dead: Michonne imat će premijeru 23. ovog mjeseca epizodom zvanom In Too Deep.

twd-michonne

Kako je bilo i najavljeno, Telltaleov The Walking Dead nastavlja se ovoga mjeseca. Osim što se ne nastavlja nego nam donosi spin-off priču s Michonne u glavnoj ulozi. Michonne je poznata svima koji su gledali TWD seriju ili čitali strip, gdje je jedan od interesantnijih likova posebice zbog svoje vjerne katane kojom brzo rješava zombije.

Trodijelna mini serija pratit će Michonne tamo gdje je u stripu bila nestala, između 126. i 139. izdanja. Michonne će se tako naći na brodu The Companion koji traži preživjele po obali te će naposljetku završiti u koloniji preživjelih zvanoj Monroe. Otkrit ćemo dakle zbog čega se Michonne udaljila iz Rickove grupe i zašto se vratila.

Prva epizoda nosi naziv “In Too Deep i stiže 23. ovog mjeseca. Idućeg mjeseca dolazi “Give No Shelter”, a u četvrtom mjesecu priču će zaključiti “What We Deserve” epizoda. Sve epizode koštat će ukupno 15 eura.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • Mario6641

    10.02.2016 - 20:00

    Pa bit će zanimljivo kao is svaka Telltaleova igra do sad.

  • Vejn

    10.02.2016 - 20:16

    Uz Person of Interest najbolja serija koju sam odgledao… E sta bi dao da zaigram sa Derilom i Rikom u nekom sandbox okruzenju sa svim ostalim stvarima koji su proslavili seriju 🙂 Nadam se da cu i to docekati jednog dana

  • barbaric

    10.02.2016 - 20:47

    Navodno nakon sta zavrsi ovaj Michonne spin-off ce telltale izbaciti The walking dead season 3 🙂

    • Dalthor

      @barbaric, 11.02.2016 - 16:42

      Prve dvije sezone sam s guštom odigrao, tako da i ovo jedva čekam

  • JPlayer

    10.02.2016 - 21:16

    Njihov The Walking dead je bio izvrstan, Game of thrones, iako s izvrsnom pričom, iz epizode u epizodu sve manje dobar kao igra. Možda bi se više veselio priči o tome kako je Michonne došla od početka apokalipse do zatvora iako je to tema o kojoj se već dosta zna, jer (da sad ne pišem spoilere), zna se i zašto je otišla i zašto se vratila s broda, ali prilikom povratka je dala poprilično širok odgovor koji ostavlja mjesto tome da se neke zanimljive stvari ipak jesu događale (iako sumnjam da ćemo vidjeti kako većinu vremena spavaju i love ribu što je ipak bila poanta puta). Osim toga, na put nije ponijela katanu, tako da smatram vrlo okrutnim da nam daju da igramo kao Michonne, a da ne koristimo katanu 😛

  • Virty

    11.02.2016 - 16:51

    Sve su mi Telltaleove igre dobre, samo naprijed! 🙂

  • M4tk0gaming

    13.02.2016 - 22:54

    Napokon novi lik!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?