HCL.HR

The Wolf Among Us 2 odgođen je za 2019. godinu

Petra Rukav 25.05.2018.   •   4 komentara


Telltale Games upravo je otkrio kako će dugo očekivana druga sezona narativne avanture The Wolf Among Us izaći tek sljedeće godine, a ne 2018. kako je isprva najavljeno.

U sedmom mjesecu prošle godine, američki nezavisni studio poznat po svojim epizodnim igrama – koje su navele trenutnog predsjednika Lionsgatea da izjavi kako je „Telltale jedan od najboljih pripovjedača u današnjoj gaming industriji“ – obećao nam je da ćemo do kraja 2018. godine zaigrati nove sezone Batmana, The Walking Deada te dugo očekivanog The Wolf Among Us naslova.

Druga sezona Batmana, prozvana The Enemy Within izbacila je svoju petu i zadnju epizodu još u trećem mjesecu ove godine; četvrta sezona The Walking Dead adaptacije ujedno je i posljednja te nas vraća u ulogu djevojčice imena Clementine; a druga sezona The Wolf Among Us, koja nas neće podsjećati na greške iz prvog dijela, upravo je odgođena.

Drugačije rečeno, Telltale je objasnio kako će njihova adaptacija Fable stripova stići tek 2019., a ne u drugoj polovici tekuće godine, kako je isprva obećano, te će protagonista Bigbyja Wolfa i njegovu partnericu Snow White odvesti na novu, zasebnu detektivsku avanturu koja se neće nadovezivati na prvu sezonu.

Glavni razlog odgode krije se iza nekoliko temeljnih promjena koje su se odvile u Telltale stožeru otkad je videoigra prvi puta najavljena. Naime, američki nezavisni studio krajem prošle godine otpustio je čak četvrtinu radne snage tvrdeći kako to neće utjecati na nadolazeće projekte, odnosno svi tada najavljeni naslovi bit će lansirani kako je to isprva planirano. Međutim, čini se kako svoje obećanje ne mogu ispoštovati kada je u pitanju The Wolf Among Us 2.

Telltale se pravda kako je odgoda zapravo korisna stvar budući da su „predani istraživanju novih načina da ispričaju vlastite priče, a uzimanje dodatnog vremena omogućit će im da se ne usredotoče samo na kvalitetu već i da eksperimentiraju kako bi stvorili nešto zaista posebno“.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Kenzix

    25.05.2018 - 21:58

    šteta već dugo se čeka nastavak na bigbijevu avanturu,takođe wolf among us je igra mi je pokazala put ka sjajnom stripu Fables

  • Irenicus

    26.05.2018 - 09:11

    A jesu smecari brate…..

  • Mogvaj

    27.05.2018 - 17:29

    batman je po meni bio super a borderlands dobar nista posebno no zato sam guardians of the galaxy zaobisao u velikom luku

  • AlemProGamer

    27.05.2018 - 18:47

    Igro sam prvi dio ali nisam znao da izlazi drugi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?