HCL.HR

Tvorci Subnautice istražuju drugačije žanrove za svoju sljedeću igru

Zoran Žalac 15.05.2021.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Razvojni tim Unknown Worlds Entertainment u nedavnom je intervjuu otkrio kako su krenuli s eksperimentiranjem za svoju sljedeću igru.

Jučer je lansirana igra Subnautica: Below Zero i tu ćete podmorsku avanturu uskoro moći gledati na našem YouTube kanalu. A sudeći po komentarima razvojnog tima iza te igre, mogla bi to biti njihova zadnja igra podvodne tematike, a možda i survival žanra. U intervjuu za magazin The Escapist, voditelj studija David Kalina poručio je kako su već krenuli s radom na sljedećem projektu te da istražuju nove žanrove.

“Mislim da ne želimo biti poni sa samo jednim trikom. U razvoju već imamo drugi projekt, koji još nije najavljen, a u odmakloj je fazi razvoja. i u totalno je drugačijem okruženju. Bit će interesantno vidjeti kako će ljudi reagirati na njega.” – poručio je Kalina.

Iako se studio Unknown Worlds Entertainment najviše istaknuo upravo sa Subnauticom, vrijedi napomenuti da su i prije nje imali relativno uspješan serijal Natural Selection koji je doživio dva dijela. Taj je serijal bio fokusiran na strateško napucavanje pa studiju definitivno nisu strani žanrovi izvan igara preživljavanja.

Komentari (3)

  • Diablofreak

    15.05.2021 - 11:58

    Kak sad drukcije? Ovaj dio je kao dlc za orginal subnautiku

  • Lucija

    15.05.2021 - 14:05

    inb4 iduca igra je na pustinjskom planetu Kappa

  • Akull

    16.05.2021 - 15:25

    Ova Subnautica je kao droga,kad krenem igrat nikak se skinut ,a vrijeme leti…..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?