HCL.HR

Uskoro završava podrška za Hitman 2, ali već se radi na sljedećoj igri

Zoran Žalac 07.11.2019.   •   2 komentara


Razvojni studio IO Interactive objavio je kako će ovoga mjeseca izbaciti zadnje značajno ažuriranje za Hitman 2.

Hitman 2 uskoro će napuniti prvu godinu postojanja i tim će povodom u tekućem mjesecu dobiti više dodatnog sadržaja nego ikada do sada. Ukupno će igra dobiti 10 novih Contracts misija, 8 Escalation misija, 6 Challenge paketa, pet novih predmeta, dva nova kostima i Legacy Elusive Target. Agent 47 će tako postati pirat – do toga je došlo.

Bit će to i svojevrsni oproštaj s Hitmanom 2. Iako će igra u 2020. godini i dalje dobivati nove Contracts misije i ponovne šanse za izvršavanje Elusive Target misija, nakon dvanaestog mjeseca igra više neće dobivati značajnija nova proširenja. Štoviše, ažuriranje koje dolazi 19. 11. bit će zadnje značajnije krpanje Hitmana 2.

Nakon toga ekipa IO Interactivea okreće se budućnosti, sve se više članova tima pridružuje razvoju sljedeće Hitman igre, za koju potvrđuju da je već neko vrijeme u razvoju. Prema onome što smo ranije čuli, Hitman 3 mogao bi ponovno koristiti epizodni format kao i prvi dio, ponajprije jer to nije jedina igra koju Danci imaju u razvoju. Paralelno rade i na potpuno novom projektu za kojega su nedavno dobili financijsku podršku izdavačke kuće Warner Bros. Interactive.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • trulex

    07.11.2019 - 15:30

    Epizodno nije loše. Svakako sam i Hitman 2 igrao tako da dobro odigram mapu pa idem na sljedeću. Ako bude epizodan Hitman 3 mogli bi ga uskoro zaigrati, barem do godine u ovo doba.

  • Toma_HR

    07.11.2019 - 21:01

    Epizodni izlazak Hitmana je bio odlično rješenje, iako sam bio u početku protiv toga

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?