HCL.HR

Vrckavi Prompto iz Final Fantasy XV otkrio je svoju nježniju stranu uživo

Juraj Bevandić 27.12.2016.   •   4 komentara


Glumac koji je posudio glas Promptu u Final Fantasy XV iznenadio je veliku obožavateljicu posebnom porukom za blagdane koja joj je očito puno značila.

Prompto iz Final Fantasy XV

Neki igrači Final Fantasy XV obožavaju Prompta i njegovu vrckavost dok drugi preziru njegovo kreštanje i pomalo loše šale, ali ne može se reći da škvadra iz igre nije posebna i pamtljiva. Šašavog plavušana sigurno će dugo pamtiti mlada Euphrates čiji otac tvrdi da je FFXV prva igra kojom ju je uspio odvojiti od Minecrafta i Robloxa, a Prompta naprosto obožava, smije se svemu što kaže i stalno ga citira.

Za blagdane ju je htio iznenaditi, pa je kontaktirao Robbiea Daymonda, glumca koji je posudio glas američkoj verziji Prompta u igri da mu javi koliko inače naplaćuje svoj rad jer bi volio naručiti kratku poruku svojoj kćeri za Božić. Robbie mu je odgovorio nekoliko dana kasnije s kratkom čestitkom posebno snimljenom za Euphrates bez ikakve naplate ili komplikacija, čisto u duhu blagdana.

Otac je sve podijelio na Redditu, pa smo tako doznali za glumčevu lijepu gestu, a podijelio je i reakciju kćeri koja je očito ostala dirnuta. Mi jednostavno ne možemo odoljeti ovakvim pričama, a ako na vas nije imala jednak utjecaj jer vam je Prompto malčice naporan, preporučamo da pogledate kratki Final Fantasy Brotherhood serijal dostupan na YouTubeu koji objašnjava pozadinsku priču likova.

Komentari (4)

  • RedEy3

    27.12.2016 - 17:54

    Jako lijepo od njega. 🙂

  • SemirTheChosen

    27.12.2016 - 18:22

    fino,fino… 😀

  • Antonio Maric

    28.12.2016 - 15:59

    Baš je ljudina .?

  • ivica55

    28.12.2016 - 20:43

    super da barem su takvi i hrvatski glumci?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?