HCL.HR

Prekosutra kreće 4. sezona u Call of Duty: Warzone, stiže novi Gulag

Domagoj Plantak 15.06.2021.   •   11 komentara


U četvrtak povodom četvrte sezone Cold Wara i Warzonea opet dolazi brdo sadržaja. Već standardno očekujemo nove mape, modove i oružja, a tu je i novi Gulag.

Treća sezona Cold Wara i Warzonea najviše će ostati upamćena po dolasku osvježene mape za Warzone. Čini se da osvježenja neće faliti ni u četvrtoj sezoni koja kreće u četvrtak, a ista će započeti novim eventom pod nazivom Ground Fall. O tom eventu zasad šturo znamo da ćemo morati pronaći i locirati SAT-Links, što se zapravo nadovezuje na pale satelite koji će biti razbacani po Verdansku i tako malo izmijeniti izgled Warzone mape, uključujući i Gulag.

Osim novih interesnih točaka u Warzoneu, na Cold War dolaze četiri nove mape, od kojih će vam dvije biti dobro poznate iz Black Ops dvojke – Rush i Hijacked (iliti „ona na brodu“). Drugi, potpuno novi dvojac su Collateral i Amsterdam, od kojih će ova prva podržavati mod i do 12v12 igrača. Ne treba zaboraviti ni na fanove zombija koje će razveseliti nova Outbreak regija podno Urala. Tu se dakako nastavlja i priča Dark Aether kroz Operation Exscision, koja je svojevrstan uvod u novo zombi iskustvo koje će doći u obliku mape Mauer der Toten kasnije tijekom sezone.

Poveći novitet Activision nam obećava sredinom sezone, kad bi na Warzone trebao stići mod zvan Payload, u kojem ćemo zajedno s još 39 igrača morati braniti dva karavana vozila ne bismo li ih doveli na sigurno ili sabotirali cijelu misiju. Samim time Warzone će po prvi put dobiti mod koji se potpuno bazira na nekom zadatku, a da cijela stvar prođe što bezbolnije, četvrta sezona donosi i pet novih oružja. Nova sezona će biti obogaćena i za tri nova operativca, ali i još neke druge modove. Posebnu misterioznost ostavljaju „crvena vrata“, koja će se pojaviti diljem Verdanska.

Osim što su iz Warzonea izbačeni helikopteri s minigunom zbog buga koji je igrače činio nevidljivima, kompenzacija dolazi u obliku novog vozila – dirt bike će sad biti najbrže kopneno vozilo u Verdansku, a navodno možemo očekivati i dosta fleksibilne kontrole i trikove kojima ćemo biti agilniji u akrobacijama. U traileru za četvrtu sezonu mogu se vidjeti i dotični helikopteri, pa će nam se možda i oni ponovno vratiti. Živi bili pa vidjeli.

Ako ste redovito štancali gigabajte kroz prethodna ažuriranja, Black Ops: Cold War na svim će platformama težiti 17-30 gigabajta, dok Warzone drži dijetu na 11-13 GB.

Komentari (11)

  • Zoran Zabac

    15.06.2021 - 14:28

    Warzone je bio savršen dok nije došao Black Ops i ksd su pomiješali oružja…ja kao teški amater nebih pomiješao stara i nova oružja, pri čemu je stvar još smješnija ako se uzme u obzir da su animacije rađene u različitim engineima…i da stvar bude gora, igra u svemu stagnira…iz boxova ispadaju samo 2 različite puške, bez obzira otvorio 20 boxova u roku 1 minute…i još kap koja prelijeva čašu je to što su onemogućili da su bira automatski režim paljbe ili metak po metak…tada sam izbrisao igru i sad se čeka BF 2042… Btw, zamislite na šta će tek ličit to sve kad pomiješaju WW2 tematiku sa već postojećim oružjem u warzone 😂

    • tryon

      @Zoran Zabac, 15.06.2021 - 16:22

      ja sam odustao kad sam poceo imat 30fpsa manje nego kad je igra izasla. +sve sto si napisao, da

    • Re4p3r

      @tryon, 15.06.2021 - 17:43

      od svih novih igara Warzone je najmanje optimizirana igra…

    • zlakob

      @tryon, 16.06.2021 - 02:13

      Također, ali i zato sto je svaka naredna sezona bila sve vece i vece smece.. Igro sam tamo do 6 sezone i AS VAL-a poslije toga izbriso igru i neplaniram je bogami nikad vise inst…

    • Arthur

      @Zoran Zabac, 16.06.2021 - 13:49

      Glavni razlog zašto još igram warzone je zato što je cross platform, ne treba mi ps+ pretplata i jedan dio ekipe mi ima PS4 a drugi PC. A što je je oni su pomiješali stara i nova oružja i onda su došli do genijalne ideje da nerfaju moderna oružja a ova stara da budu jača od onih iz mw. Znam da cod nije težio nekoj velikoj realnosti i da je ovaj potez zato jer je cold War noviji naslov ali neka barem bude neka doza realnosti. Gdje je logika da puška ili pištolj iz cold War bude jači od nečega iz mw naslova. Što će biti sljedeće. Napraviti će cod koji je u prvome svjetskome ratu i to oružje će biti jače od ovih iz cold Wara i modern warfarea. A što se tiče gulaga prvi mi je bio najdraži. Ovi sada je dosta velik ako se mene pita. A još mi je najjače kada likovi camaju u gulagu. Takvima bi zabranio da više igraju. Ok je campati na zgradama, u kućama, na krajevima mape i slično. Ali kada lik Campa u gulagu ne mogu ga ozbiljno shvatiti kao igrača. Ali opet volim zaigrati najviše radi ekipe. Da moji ovo ne igraju vjr ni ja ne bi palio jer mi je ovo jedino zanimljivo kada igram s nekim.

    • tryon

      @Arthur, 16.06.2021 - 17:25

      vjerujem da je na ps-u bolje. za pc vise nema smisla.

  • doctorsparta

    15.06.2021 - 17:29

    Koji je ovo cirkus i sprdačina od igre za pozere postao. Postalo je to tužno za gledati, a kamoli igrati. Nekad na svojim počecima to je bila igra i pol. I šta sada? pre-order bf2042 i nek nam je sa srećom.

  • Gastarbajter

    15.06.2021 - 17:58

    Prenatrpali su taj warzone jbt. Ono dok je bilo samo MW bilo je super. Ovo sad sa Black Ops mi se uopste ne dopada.

    • Zoran Zabac

      @Gastarbajter, 15.06.2021 - 19:06

      Ma preloše haha, biraš između 2 iste puške, jedna iz MW druga iz BO 😄 preprepreloše

  • SilverMelior

    15.06.2021 - 19:22

    Warzone polako postaje Fortnite, ovi skinovi skroz bezveze.

  • Rinma_1997

    15.06.2021 - 20:29

    Više sam ljubitelj Multiplayer ali iskreno dao sam puno novaca za oružja, odijela i tako dalje čisto zato što sam ljubitelj COD od neznam 2007 od originalnog Moderm Warfare-a, ali čini mi se kako polako počinje bit zamorno prvobitno zbog hakera koji mi ono čim mi je u serveru neda mi se igrati, drugo i ono što me smeta “nestabilnost” oružja ili ti ga “pay to win” što se nekad pokazalo nekompaktibilno tako da, nastavit ću igrati jer igram COD od malih nogu ali bojim se da warzone i cold war idu u krivom smjeru. Sve više kako igram to sve više varalica i pokvari mi atmosferu za igranjem. Zato imam House Flipper za opustiti se haha :). Pozdrav, uživajte.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?