HCL.HR

Wreckreation je kao Trackmania na ludim gljivama

Zoran Žalac 13.08.2022.   •   2 komentara


U novoj igri utrkivanja zvanoj Wreckreation samo je nebo granica, ali granica koju bismo lako mogli dosegnuti pomoću ludih rampi i staza koje sami gradimo u otvorenom svijetu.

Od ekipe koju su osnovali bivši developeri Burnouta i Need for Speed igara stiže nam Wreckreation – igra koju je najlakše opisati kao luđu verziju Trackmanije, smještenu u otvoreno okruženje.

Wreckreation će nam ponuditi MixWorld – igralište od 400 kvadratnih kilometara po kojemu možemo graditi svoje staze s kojekakvim odskočnim rampama, toboganima i nemogućim zavojima. Staze će moći imati različite prepreke i zamke, poput gumenih patkica, a moći ćemo im diktirati sve od vremenskih uvjeta, prometa i sl.

Automobile ćemo u Wreckreationu također moći sređivati po boji, zvuku, načinu vožnje i sl. Spominje se brojka od 30-ak vozila, a u svima će se moći slušati glazba sa 16 različitih radio postaja, ili izravno sa Spotifyja. Za sada je najavljeno šest vrsta natjecanja u igri: Drift, Air, Near Miss, Stunt, Crash i Time, od kojih bi sva trebala imati podršku za igranje solo ili kooperativno, odnosno kompetitivno.

Wreckreation je najavljen za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series konzole, za sada bez datuma izlaska.

Komentari (2)

  • Engelemengele

    13.08.2022 - 22:12

    Crashday?

    • mtgamer

      @Engelemengele, 14.08.2022 - 12:52

      Malo liči na Crashday mada ovo mi se čini nekako zabavnije.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?