HCL.HR

horor

ŽANR

Igra zastrašivanja i stavljanja u nelagodne situacije. Premda svakoga od nas plaše različite stvari, horor žanr pun je klasičnih motiva zbog kojih ništa ne treba shvaćati doslovno. I definitivno treba upamtiti da se u mrak u ovakvim igrama ne ide samostalno.

horor Recenzije

RecenzijaMetro Exodus

Zoran Žalac prije 2 dana

Proveli smo virtualnu godinu s Artyomom i njegovim Spartancima te vam prenosimo dojmove s njihovog transsibirskog putovanja.

RecenzijaResident Evil 2

Zoran Žalac 22.01.2019.

Resident Evil se vratio dvadesetak godina u prošlost, ali je zadržao visokobudžetno ruho modernog horora. Kako je ta kombinacija završila u preradi kultne dvojke?

RecenzijaCall of Cthulhu

Petra Rukav 08.11.2018.

Namamljeni zovom Cthulhua zaputili smo se u mračne predjele Lovecraftova univerzuma kako bismo saznali koliko se zapravo isplati štovati to čudnovato kozmičko biće.

horor Vijesti

Izgleda da je otkazan Overkill’s The Walking Dead za konzole

Pero Mlinar prije 3 dana

Konzolaška verzija Overkill’s The Walking Dead odgođena je na neodređeno prošli mjesec, ali projekt je momentalno izgleda otkazan.

Gdje nam je više ta recenzija Metro Exodusa?

Zoran Žalac prije 5 dana

Artyomovo putovanje radioaktivnom Rusijom duže je nego smo se nadali da će biti. Recenzija stoga malo kasni, ali svoje inicijalne dojmove već smo spremni podijeliti.

Zahvaljujući modifikaciji, Amnesia: The Dark Descent pogodna je i za strašljivce

Pero Mlinar prije 5 dana

The Shadow of the Ramford modifikacija je za kultni naslov Amnesia: The Dark Descent, u kojemu nema zastrašivanja, ali navodno ima pričanja dobre priče.

Resident Evil 2 sutra dobiva prvi besplatni DLC

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Capcom nam sutra donosi novi razlog za još jedan posjet Raccoon Cityju. Svi kupci Resident Evila 2 dobit će besplatnu nadogradnju zvanu The Ghost Survivors.

Resident Evil 5 i dalje je najprodavanija igra u svom serijalu

Zoran Žalac 11.02.2019.

Resident Evil 5 više nije najprodavanija igra izdavačke kuće Capcom, ali se i dalje dobro drži kao najprodavanija igra u svom serijalu.

horor Specijali

Imamo dobru vijest: Resident Evil 2 opet je strašan

Zoran Žalac 11.01.2019.

Vremenski ograničena demo verzija Resident Evila 2 ostavila nam je pozitivan dojam pa s još većim nestrpljenjem čekamo izlazak igre.

TOP 5 igara kojima se najviše veselimo ove jeseni

Zoran Žalac 21.09.2017.

Doznajte koje se igre nestrpljivo iščekuju u redakciji HCL portala i po čemu je tih pet naslova specifično da izdvajamo u ovome formatu.

horor Igre

Transference

Zoran Žalac 30.09.2018.

Psihološki triler Transference stavlja nas u ulogu članova razorene obitelji koji kroz simulaciju nastoje spasiti svoje zajedništvo.

The Blackout Club

Petra Rukav 01.03.2018.

U malom gradiću tinejdžeri se bude s amnezijom o tome što se odvilo prošle noći i kako je nestao njihov bliski prijatelj. Niti jedna odrasla osoba ne vjeruje njihovoj priči, pa društvo odluči pokrenuti vlastitu istragu i u međuvremenu otkrivaju monstruozne tajne svog rodnog mjesta.

The Peterson Case

Petra Rukav 26.02.2018.

Dvije godine nakon završetka Drugog svjetskog rata detektiv Franklin Reinhardt istražuje nestanak jedne obitelji u čijoj kući boravi nešto vanzemaljsko.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?