HCL.HR

Role-playing igre

ŽANR

Role-playing igre Recenzije

RecenzijaThe Last Oricru

Matej Brus 16.11.2022.

The Last Oricru pokušava spakirati kombinaciju SF-a i srednjovjekovne tematike, razgranatu priču u kojoj vaše odluke imaju veliki značaj i opuštenu verziju souls načina borbe. Koliko je uspješan u tome?

RecenzijaRogue Legacy 2

Matej Brus 01.09.2022.

Nastavak Rogue Legacyja uspješno je poboljšao formulu jedinice. Ova kombinacija roguelitea i metrodvanije svakako je zabavna za igrati, no ima mane koje ju sprečavaju u tome da bude odlična.

RecenzijaWeird West

Stjepan Fikter 20.04.2022.

Kombinacija izometrijske perspektive i immersive sim elemenata uz pet različitih priča koje se preklapaju i čine Weird West ambicioznim naslovom s tek ponekim nedostatkom.

Role-playing igre Vijesti

Dogovorena ubojstva popularnija su od svatova u Crusader Kings 3

Zoran Žalac 02.09.2023.

Povodom treće godišnjice od izlaska strateškog hita Crusader Kings 3 podijeljene su neke impresivne statistike vezane za tu igru.

Weird West postao je pucačina iz prvog lica

Zoran Žalac 22.11.2022.

Akcijski RPG Weird West u standardnom načinu igranja izvodi se sa izometrijskom kamerom. Međutim, podrška za modifikacije omogućila mu je pogled iz prvog lica.

U Crusader Kings 3 stiže novi DLC, igrači zabrinuti zbog cijene

Lovro Maroševac 01.09.2022.

Novi DLC stiže u omiljenu Paradoxovu grand strategiju i to nedugo nakon objave o poskupljenju ovakvih proizvoda pa je jasna zabrinutost igrača.

Sve poskupljuje pa tako i dodaci za Crusader Kings 3

Zoran Žalac 16.08.2022.

Izdavačka kuća Paradox Interactive odlučila je naknadno podići cijene DLC proširenja za svoju igru Crusader Kings 3, i to za nemalih 46%.

Krajem trećeg mjeseca provodimo vladavinu u Crusader Kings 3 na konzolama

Stjepan Fikter 27.01.2022.

Popularna grand strategija Crusader Kings 3 u zadnjem tjednu trećeg mjeseca stiže na konzole nove generacije i to u prilagođenom obliku za što ugodnije vladanje Europom.

Role-playing igre Specijali

Nema rezultata

Role-playing igre Igre

Warhammer 40,000: Rogue Trader

Stjepan Fikter 19.01.2024.

Warhammer 40,000: Rogue Trader smješta nas na čelo von Valancius dinastije u RPG okruženju u kojemu prevladavaju taktičke borbe na poteze, no neće izostati istraživanja, razvijanja kolonija te donošenja moralno upitnih odluka.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?