Ma ne može se baš ni na obranu sve svaljivat. Je da su loši, ali da ostatak momčadi funkcionira bolje mislim da se ne bi tako gledalo na to. Jednostavno, Falcao nije proradio, Di Maria sad više ne može spojit dodavanje preko 20 metara praktički... Momčad kao takva nema jednog snažnog individualca oko kojeg će gradit igru. Trebao je to biti Di Maria ali lik je isključenjem protiv Arsenala pokazao koliko je mentalno prisutan na terenu.
Trenutno najsnažniji individualac u Unitedu je De Gea, i s obzirom na to još se dobro i drže.
A De Gea će vjerojatno otići u Real, tako da će imati još jednu poziciju za popuniti. Ali da, ove sezone je vjerojatno najbolji golman lige. Od onog preplašenog klinca iz prve sezone koji je primao svakakve krumpire, do vrhunskog golmana. Ali znao sam da će postati world class već kad je bio u Atleticu. U to vrijeme je Atletico imao dva sjajna mlada vratara i De Gea je iz sastava istisnuo Asenja koji je također imao potencijala postati vrhunski golman.
Di Maria je totalno overrated. Daleko od toga da je loš igrač, ali 60 milijuna ne vrijedi. A i eksperimentiraju na njemu (već u Realu) s različitim stavljanjima na srednjeg veznjaka i šta ti ja znam, a čovjek je odličan kao krilo. Isto tako i Van Gaal, kupuje Roja da mu igra stopera, Blinda da mu igra veznjaka ili čak bočnog, Matu stavlja na krilo... Čovječe, kupiš world class playmakera i staviš ga na krilo

A što je s Falcaovim ugovorom? Čitam da imaju obavezu kupiti ga bez obzira na posudbu. Vjerojatno su time željeli izbjeći FFP, ali čini se da su ga sami sebi metnuli. Iako da ne sumnjam da će oni tu nešto izmanipulirati i poslati ga natrag u kneževinu.