HCL.HR

Pogledajte kakve ćemo lokacije posjetiti u misijama Call of Duty: Black Ops Cold War

Zoran Žalac 03.11.2020.   •   2 komentara


Ekipa Raven Softwarea otkrila je nekoliko novih detalja o misijama i lokacijama na kojima će se odvijati akcija u single-player kampanji novog Call of Dutyja.

O single-player kampanji novog Call of Dutyja već znate sve što trebate znati: bit će kratka, bit će eksplozivna i nitko je se dogodine više neće sjećati. Svejedno, ekipa Raven Softwarea maksimalno se potrudila dostaviti nešto svoje, a sada su otkrili nekoliko novih detalja o tom dijelu igre.

Prva misija u igri odvijat će se u Amsterdamu i zvat će se “Nowhere Left to Run”. Misija je svojevrsno odavanje počasti prvom Black Opsu, a zapravo je lov na jednu metu koja drži taoce. Nakon te misije idemo natrag kroz vrijeme, u Vijetnam, gdje se odvija misija “Fracture Jaw”. Bit će to jedno od brojnih prisjećanja na rat u Vijetnamu, a svako će služiti da bi igraču otkrilo pravu istinu o događajima iz prošlosti.

Jedna od misija zvat će se “Desperate Measures” i odvest će nas u srce Sovjetskog Saveza, središte KGB-a, ovjekovječeno impresivnom socijalističkom ikonografijom i visoko ulaštenim keramičkim podovima na kojima će i najsnažnije grafičke kartice teško disati ako im uključite raytracing efekte. Evo kako će KGB baza izgledati u novom Call of Dutyju:

Komentari (2)

  • mtgamer

    03.11.2020 - 16:53

    Ovo ce biti vrlo zanimljivo, ali zanima me koliko ce biti mapa🤔🤔.

    • Agent

      @mtgamer, 03.11.2020 - 17:32

      Vjerojatno isto kao i u MW

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?