HCL.HR

Oznaka: nordijska mitologija

RecenzijaBanner Saga 3

Zoran Žalac 04.08.2018.

Je li zaključno poglavlje The Banner Saga serijala na pravi način privelo epsku priču njezinome kraju ili se saga možda pretvorila u trakavicu?

Nordijska horor avantura Through the Woods strašit će nas na aktualnim konzolama

Petra Rukav 01.05.2018.

Nakon gotovo dvije godine kao PC ekskluziva priča o majci i njenom izgubljenom sinu u videoigri zvanoj Through the Woods bit će ispričana na PlayStationu 4 i Xboxu One.

HCL VideoIgramo God of War (EP4): Lik opsovao Kratosu majku i preživio?

Igor Belan 26.04.2018.

U novoj epizodi saznajemo da se Kratos ne pali na uvrede čak ni kad se diraju njegove majke, kao i to da mu je sin zapravo curica.

HCL VideoIgramo God of War (EP3): Naučio sam novi potez

Igor Belan 23.04.2018.

Novi potezi, novi neprijatelji, ali i prve ozbiljnije zagonetke – sve to pogledajte u novih 20-ak minuta iz God of Wara uz moje prikladno-neprikladne komentare.

HCL VideoIgramo God of War (EP2): Ovo je kao da gledaš dobar akcijski film

Igor Belan 21.04.2018.

Nisam očekivao da ću nakon prvih pola sata novog God of Wara sudjelovati u ovako ludo režiranoj borbi, ali upravo to se dogodilo. Kako je završila i je li završila uopće pogledajte u drugoj epizodi našeg malog serijala.

Srednjovjekovni battle royale naslov Valhall traži vječnu slavu u gameplay traileru

Zoran Žalac 21.04.2018.

Srednjovjekovni battle royale pod nazivom Valhall slabo napreduje u svojoj crowdfunding kampanji, a njegov developer nada se zainteresirati igrače novim gameplay trailerom.

God of War nas pred izlazak pobliže upoznaje s Kratosom i njegovim trolovskim neprijateljima

Petra Rukav 17.04.2018.

Kreativni direktor kritički cijenjene PlayStation 4 ekskluzive God of War u dva zasebna videa donosi kratak osvrt na nasilnog, izmučenog protagonista Kratosa i njegovog ogromnog neprijatelja trola.

RecenzijaGod of War

Zoran Žalac 16.04.2018.

Novi God of War je pred vratima, a mi u recenziji istoga provjeravamo je li Kratos spreman za ulogu svog života kao otac i mentor mladom Atreusu.

RecenzijaNorthgard

Stjepan Fikter 27.03.2018.

Prirodne sile ponekada mogu biti strašniji protivnik nego što je to suparnički klan, a Northgard nam to najbolje demonstrira svojim sustavom resursa i dolaskom hladnih dana.

Valhall želi biti nordijski battle royale

Zoran Žalac 23.03.2018.

Krenula je crowdfunding kampanja za igru zvanu Valhall čiji se developeri nadaju spojiti nordijsku tematiku i battle royale žanr.

SpecijalPitali smo dizajnera God of Wara hoće li se Kratos potući s Thorom

Zoran Žalac 21.03.2018.

Prilikom našeg nedavnog druženja s novom God of War igrom razgovarali smo i s njezinim direktorom dizajna, Derekom Danielsom, koji nam je otkrio principe iza najveće promjene u God of War serijalu.

SpecijalIgrali smo God of War za PS4 i bio je božanstveno brutalan

Zoran Žalac 19.03.2018.

Kratos na svojim plećima nosi popriličan staž, ali kod tog veterana u novom God of Waru nema mjesta za reumu i ostale staračke probleme.

Pogledajte kako se dolazi od gaća do hlača u novom RPG-u Valnir Rok

Zoran Žalac 06.03.2018.

Tvorci nordijske igre Valnir Rok demonstrirali su nam njezin uvod i početni tutorial. Na njemačkom je, ali vrlo lako možete shvatiti kako se u igri dolazi od gaća do hlača.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?