HCL.HR

Oznaka: nordijska mitologija

HCL VideoIgramo God of War (EP3): Naučio sam novi potez

Igor Belan prije 11 sati

Novi potezi, novi neprijatelji, ali i prve ozbiljnije zagonetke – sve to pogledajte u novih 20-ak minuta iz God of Wara uz moje prikladno-neprikladne komentare.

HCL VideoIgramo God of War (EP2): Ovo je kao da gledaš dobar akcijski film

Igor Belan prije 3 dana

Nisam očekivao da ću nakon prvih pola sata novog God of Wara sudjelovati u ovako ludo režiranoj borbi, ali upravo to se dogodilo. Kako je završila i je li završila uopće pogledajte u drugoj epizodi našeg malog serijala.

Srednjovjekovni battle royale naslov Valhall traži vječnu slavu u gameplay traileru

Zoran Žalac prije 3 dana

Srednjovjekovni battle royale pod nazivom Valhall slabo napreduje u svojoj crowdfunding kampanji, a njegov developer nada se zainteresirati igrače novim gameplay trailerom.

God of War nas pred izlazak pobliže upoznaje s Kratosom i njegovim trolovskim neprijateljima

Petra Rukav prije 6 dana

Kreativni direktor kritički cijenjene PlayStation 4 ekskluzive God of War u dva zasebna videa donosi kratak osvrt na nasilnog, izmučenog protagonista Kratosa i njegovog ogromnog neprijatelja trola.

RecenzijaGod of War

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Novi God of War je pred vratima, a mi u recenziji istoga provjeravamo je li Kratos spreman za ulogu svog života kao otac i mentor mladom Atreusu.

RecenzijaNorthgard

Stjepan Fikter 27.03.2018.

Prirodne sile ponekada mogu biti strašniji protivnik nego što je to suparnički klan, a Northgard nam to najbolje demonstrira svojim sustavom resursa i dolaskom hladnih dana.

Valhall želi biti nordijski battle royale

Zoran Žalac 23.03.2018.

Krenula je crowdfunding kampanja za igru zvanu Valhall čiji se developeri nadaju spojiti nordijsku tematiku i battle royale žanr.

SpecijalPitali smo dizajnera God of Wara hoće li se Kratos potući s Thorom

Zoran Žalac 21.03.2018.

Prilikom našeg nedavnog druženja s novom God of War igrom razgovarali smo i s njezinim direktorom dizajna, Derekom Danielsom, koji nam je otkrio principe iza najveće promjene u God of War serijalu.

SpecijalIgrali smo God of War za PS4 i bio je božanstveno brutalan

Zoran Žalac 19.03.2018.

Kratos na svojim plećima nosi popriličan staž, ali kod tog veterana u novom God of Waru nema mjesta za reumu i ostale staračke probleme.

Pogledajte kako se dolazi od gaća do hlača u novom RPG-u Valnir Rok

Zoran Žalac 06.03.2018.

Tvorci nordijske igre Valnir Rok demonstrirali su nam njezin uvod i početni tutorial. Na njemačkom je, ali vrlo lako možete shvatiti kako se u igri dolazi od gaća do hlača.