HCL.HR

Ograde i kapije stižu u Farming Simulator 22, ali i solarni paneli

Zoran Žalac 03.08.2021.   •   0 komentara   •   Trailer


Izgradnja ograda postat će značajno lakša u Farming Simulatoru 22, a moći će se postaviti i košnice za pčele te solarni paneli.

Traktori i ostala farmerska vozila glavne su perverzije Farming Simulator igara. No, igrači koji te igre igraju ozbiljno znaju da je to tek jedan segment igre. Drugi se može pronaći u zgradama i izgradnji same farme. Stoga je dobra vijest da će nadolazeći Farming Simulator 22 donijeti korisne izmjene i u tom pogledu.

Najviše fokusa otišlo je na kreiranje boljeg sučelja i lakših kontrola prilikom izgradnje objekata na farmi. No, dodano je i više od stotinu novih objekata, od čitavih hala sa solarnim panelima do licenciranih kokošinjaca. Ozbiljno!

No, najveći novitet svakako su ograde. Kao nekome tko ne igra Farming Simulator nije mi skroz jasno kako je to tek sada novitet, no sustav djeluje jednostavno – kao izgradnja prometnica u city-building igrama. Dakle, ograde se prilagođuju terenu, a možete postaviti i vrata. Ograde se lako brišu ako se predomislite, a čak dobijete natrag i uloženi novac. Na izboru će biti 10 vrsta ograda.

Evo kako to izgleda na djelu:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?