HCL.HR

Assassin’s Creed Odyssey dobiva novi sustav sređivanja opreme

Zoran Žalac 15.11.2018.   •   1 komentara


Ubisoft će ovoga tjedna u Assassin’s Creed Odyssey ubaciti novi Transmog sustav modificiranja s kojim ćete moći srediti izgled svog lika neovisno o statistikama opreme.

Assassin’s Creed Odyssey ima gomilu različite opreme, bilo u kategoriji oklopa ili pak u domeni oružja. Osim što svaki komad opreme ima svoje statistike, većina ih ima i specifičan izgled. No, igrači su igrajući Odyssey naišli na problem – kako se odlučiti između opreme koja dobro izgleda i opreme koja ima dobre karakteristike/statistike.

Srećom, od ovoga tjedna taj problem moći će se lako riješiti uz novi transmog sustav vizualnog sređivanja opreme. Ukratko, svaki komad oklopa, čizama, rukavica, oružja i sl. moći će se vizualno promijeniti bez da se statistike nošene opreme ponište ili izmjene. Na ovaj način moći ćete zadržati i karakteristike opreme i odabrati izgled kakav vam se sviđa.

ac custom

Dakako, nećete odmah na početku igre moći odabrati izgled opreme od koje će se neprijateljima lediti krv u žilama. Da biste dobili mogućnost odabira pojedinog izgleda za svu opremu, prvo morate pokupiti opremu takvog izgleda. Nakon toga opremu možete prodati ili uništiti, ali njezin vizualni izgled ostat će vam u bazi.

Prebacivanje između izgleda opreme inače neće ništa koštati, tj. za njega nećete trebati nikakve resurse. Neće biti vezano ni za kvalitetu opreme pa na obični mač možete staviti izgled epskog mača. Jedino ograničenje je u tome što svoj mač izgledom ne možete pretvoriti u koplje i sl.

Ako ste već usred igranja Odysseyja ili ste ga već završili, dobra je vijest da će ovo nakon ažuriranja 1.0.7 raditi i retroaktivno, tj. sve što sve već pokupili, neovisno o tome jeste li to prodali ili još uvijek držite kod sebe, stvorit će vam bazu izgleda za vašu opremu.

Komentari (1)

  • Tony77

    15.11.2018 - 13:26

    Cool! HCL.hr zanima me oce li biti live ovaj event u petak ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?