HCL.HR

Azami je nova operativka u Rainbow Six Siegeu, Ubisoft predstavio novu sezonu

Lovro Maroševac 19.02.2022.   •   8 komentara


Ubisoft je na ovogodišnjem Six Invitationalu predstavio novu sezonu Demon Veil u kojoj Rainbow Six Siege nakon tri godine dobiva potpuno novu mapu.

Demon Veil, nova sezona u Rainbow Six Siegeu, upravo je predstavljena na Six Invitationalu. Nadolazeća sezona bit će prva u sedmoj godini ove Ubisoftove multiplayer pucačine, a sa sobom donosi jednu operativku, novu mapu i novi mod.

Japanka Azami stat će na stranu obrane i pomoći obrambenim operativcima u čuvanju prostorija od napadača. Njezina specijalnost jest Kiba Barrier, velika pjenasta tvorevina koja može zakloniti jedan čitav prostor. Azami je osrednje brzine i osrednjeg zdravlja, a u svom arsenalu ima 9X19SVN i ACS12 kao primarna te D-50 kao sekundarno oružje. Igrači će također moći birati žele li ju opremiti s udarnom granatom ili bodljikavom žicom.

Osim nove operativke, Demon Veil konačno će predstaviti novu mapu u Rainbow Six Siege nakon dugo vremena. Iako je operativka iz Japana, nova mapa bit će smještena u Irskoj, a zvat će se Emerald Plains. Sastoji se od nekoliko katova i predstavljat će veliki izazov igračima u pokušaju savladanja iste. Ono što je zanimljivo jest da mapa neće biti dostupna odmah po izlasku nove sezone, već će u igri biti dostupna nešto kasnije.

Rainbow Six Siege od nadolazeće će se sezone približiti ostalim pucačinama iz prvog lica. U igri će konačno biti dostupan Team Deathmatch mod. Maksimalan broj igrača bit će pet u svakom timu i igrat će se dok prvi tim ne skupi 75 bodova kroz pet minuta. Operativci sa štitovima neće biti dostupni, baš kao ni vještine ostalih operativaca.

Demon Veil će također donijeti i neke promjene koje se najviše tiču ranked mečeva. Odsad će biti dostupan dugo najavljeni Attacker Repick. To znači da će igrači u napadu tijekom pripremne faze meča moći zamijeniti svoje operativce. Od ostalih izmjena valja napomenuti da će igrači na konzolama dobiti opciju Match Replaya, operativci Goyo i Valkyrie će dobiti blage prerade, a Nomad ulazi u elitni odred svojim novim Elite skinom.

Komentari (8)

  • Agent

    19.02.2022 - 18:17

    Nova operativka je izgledala jako dok se nije vidjelo da sa 3 mele attacka možeš uništit njezin kiba barrier. Mapa izgleda ok ali sigurno kao i svaku sezonu do sad kad dođe nešto novo na mapi ili mapa to se banaju pa ju rijetko igraš.

  • Saren

    19.02.2022 - 18:19

    DM mod mi se svidja… Novi operator, nije los gadget. Repick mislim da je ogroman promasaj. Sad vise ni misliti ne trebas ako si uzeo drugog operativca, umjesto predvidanja sto bi neprijatelj mogao uzeti i kako da mu kontriras sa svojim izborom. Tu se po meni gubi car i izazov djela i atmosfere igre.

    • vlatko2003

      @Saren, 19.02.2022 - 18:30

      da, repick mi nema smisla

    • Agent

      @Saren, 19.02.2022 - 18:34

      bez brige ionako ga neće baš ni koristit. Većina likova napočetku dok si u dronu su afk ionako. Jedino će bit promjene ako igraš full premade

    • MedoZidov

      @Agent, 20.02.2022 - 15:54

      da, to je i razlog zbog kojeg su najvise i ubacili repick, 90 posto igraca u drone fazi bude na telu i afk je pocetkom runde(govorim iz licnog iskustva) mozda ovim potezom taj procenat smanje.

    • Agent

      @MedoZidov, 20.02.2022 - 16:44

      Nadam se jer mene to ponekad nervira. Slučajno idem popit vodu ili nešto slično jednom u 10 gejmova i onda čak ni ne nađemo gdje su jer ostalih 4 su stalno afk

  • Skoropazao665

    19.02.2022 - 18:52

    Već 7 godina kako vreme leti. Kao da sam juče igrao betu na tada novom PS4

  • prdomlat

    21.02.2022 - 18:23

    Team deathmatch u igri sa najgorim latency problemima na planetu, najgorim hitboxima u bilo kojoj igri otkad gaming postoji, najgorom fizikom oružja, pucanja i kretanja u povijesti čovječanstva, i oni očekuju da će to bit dobrodošla promjena? Pa taj studio treba zatvorit, ovo je smijurija i uvreda svakom FPS-u, onaj epic fail of novog Battlefielda je zlatan u usporedbi sa Rainbow Six Siege. Uvreda Clancyu isto, taj čovjek nema pojma što se događa, jer da ima, iz milosti bi im oduzeo prava da nastave s ovim “organiziranim” kaosom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?