HCL.HR

Besplatno se dijeli lopovska igra Hood: Outlaws & Legends

Zoran Žalac 01.07.2022.   •   1 komentara


Na Epic Games Store trenutno možete nabaviti besplatni primjerak multiplayer igre Hood: Outlaws & Legends iz 2021. godine.

PC igrači u sljedećih tjedan dana mogu nabaviti tri igre potpuno besplatno. Epic Games Store do sljedećeg četvrtka dijeli Geneforge 1 – Mutagen, Iratus: Lord of the Dead te Hood: Outlaws & Legends. Ako za dobar dio tih igara nikad niste čuli, ništa zato – nisam ni ja. Međutim, Hood: Outlaws & Legends mogao bi vam biti interesantan jer se tu radi o naslovu koji je izašao 2021. godine.

Radi se tu o multiplayer igri smještenoj u Srednji vijek, te inspiriranoj legendama o Robinu Hoodu. Igra se u PvPvE formatu gdje se dva tima od četvero igrača natječu u krađi blaga. Premda je igra idejno zanimljiva, jedan je od onih multiplayer naslova koji se nije uspio održati na životu nakon lansiranja. Na Steamu je igru nekoć igralo i više od 10 tisuća igrača istovremeno, ali je u zadnje vrijeme taj broj pao ispod 100 igrača dnevno.

Može li besplatni primjerak igre na Epicu popraviti situaciju? Teško je prognozirati, ali ništa vas ne košta da isprobate igru.

Komentari (1)

  • SlavacRi

    02.07.2022 - 08:31

    Uzeo ju još na lanchu kad je bila i aktivna, super ideja i koncept igrice ali me brzo pustilo, i sjetim se pred neki dan opet ju skinem, i trazi match 30 min, pogledam na netu u zadnjih 30 dana 120 aktivnih igrača, tako da bit ce super ako sa ovim opet zaživi. Isplati se skinut ako je free.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?