HCL.HR

Besplatno zaigrajte F1 2021 ovog vikenda

Lovro Maroševac 10.09.2021.   •   1 komentara


Besplatni vikend igranja stigao je u tri mjeseca staru igru pa će ljubitelji najbržeg cirkusa na svijetu moći uživati u virtualnom izdanju kraljice motorsporta.

Nakon besplatnog vikenda igranja Rainbow Six Siegea, još jedna igra moći će se besplatno isprobati tijekom subote i nedjelje. Trkaći naslov F1 2021 dostupan je svima koji se žele utrkivati u F1 bolidima do kraja vikenda.

F1 2021 tako se samo na Steamu može besplatno zaigrati. PlayStation i Xbox konzole, iako bez ove mogućnosti, dobile su opciju igranja probne verzije igre. Vlasnici PS5 konzola bez problema mogu aktivirati PS4 izdanje probne verzije spomenutog naslova. Što se tiče igrača na Steamu, oni će dobiti pristup cjelokupnom sadržaju koji igra nudi. Od Braking Point priče do mrežnog utrkivanja, ljubitelji Formule 1 koji se dosad nisu susreli s ovim igrama imat će pregršt toga na odabir.

Ako se igračima pak svidi F1 2021, moći će ga kupiti po sniženim cijenama. Obično izdanje igre na popustu je 25%, dok je Deluxe verzija jeftinija za 20%. Ovi popusti vrijedit će i nakon prestanka besplatnog vikenda igranja, odnosno do 19. 9. ove godine.

Komentari (1)

  • Mihael5555

    10.09.2021 - 14:07

    Necu.
    Uopce me ne zanima F1

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?