HCL.HR

Besplatno zaigrajte Rainbow Six Siege ovog vikenda

Lovro Maroševac 09.09.2021.   •   0 komentara


Svi oni koji dosad nisu mogli zaigrati Rainbow Six Siege, tijekom ovog vikenda moći će ga besplatno isprobati, a sve povodom izlaska nove sezone Crystal Guard.

Tradicija već dugi niz godina nalaže Rainbow Six Siegeu besplatni vikend igranja povodom dolaska nove sezone u punu verziju igre. Nova sezona Crystal Guard početkom je tjedna stigla u Rainbow Six Siege, a kraj istog će obilježiti besplatno isprobavanje naslova svima onima koji ga dosad nisu imali priliku zaigrati.

Igrači već sada mogu uskočiti u R6 Siege na svim platformama. Besplatni vikend igranja bit će dostupan do 13. 9., a ako se igračima svidi iskustvo igranja, moći će igru nabaviti po akcijskim cijenama do čak 85% popusta. Na Steamu je tako obično izdanje Rainbow Six Siegea na 75% popusta, dok je Deluxe verzija jeftinija za 80%, što znači da je se može nabaviti za šest eura.

Na PlayStation i Microsoft Storeu, Rainbow Six Siege će se također moći nabaviti po 80% nižim cijenama. Akcijske cijene će trajati do 13. 9., kada završava besplatni vikend. Nova sezona sa sobom je donijela operativku iz Hrvatske, kodnog naziva Osa, pa ako vam cjelokupni koncept R6 Siegea priraste srcu, moći ćete i zaigrati s njom.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?