HCL.HR

Black Panther se udružio s Avengerima u novoj ekspanziji War for Wakanda

Lovro Maroševac 17.08.2021.   •   1 komentara


Wakanda je pod invazijom u novoj ekspanziji za Marvel’s Avengers, a na Black Pantheru je da zajedno s Osvetnicima obrani svoju zemlju.

Iako Marvel’s Avengers nije baš popularna igra, Square Enix ne odustaje od rada na njoj. Tako će nakon muškog i ženskog Hawkeyea u igru sletjeti Wakandin vladar Black Panther. Znalo se to otprije, ali sada smo konačno dobili prvi prikaz velike ekspanzije War for Wakanda.

Razvojni studio iza Marvelovih Avengera je na sinoćnjoj prezentaciji War Table izbacio gameplay trailer u kojem smo mogli vidjeti glavnu okosnicu novog DLC-a. T’Challa će se udružiti s Iron Manom i Kapetanom Amerikom u borbi protiv Ulyssesa Klauea, poznatijeg kao Klawa, ali i Crossbonesa. Ova dvojica glavnih antagonista u nadolazećoj ekspanziji žele osvojiti Wakandu pod svaku cijenu i domoći se vibranija.

T’Challa će kao Black Panther imati nekoliko setova posebnih vještina kojima će moći poraziti protivnike. Agilnost i brzina omogućit će mu brzo kretanje kroz teren kako bi lakše došao od jedne točke do druge, ali i izbjegavao nalete neprijatelja. Njegov Intristic Meter pomaže u pohrani kinetičke energije koju kasnije može pretvoriti u veliku eksploziju. Između ostalog, T’Challa može i liječiti svoje saveznike ili učiniti štetu protivnicima, ovisno o tome kako upotrijebi vještinu Kimoyo Beads.

Glas kralju T’Challi u igri će posuditi glumac Cristopher Judge, poznat po ulozi Kratosa u God of Waru.

War for Wakanda je dosad najveća ekspanzija za Marvel’s Avengers. Osim potpuno nove priče i novih likova, ovaj DLC ponudit će igračima drugačije kostime kod omiljenih im superheroja, uključujući i njih čak 40 za Black Panthera. Jedni će se moći otključati unutar igre, dok će se za druge morati izdvojiti nešto novaca. War for Wakanda bit će besplatan za sve vlasnike Marvel’s Avengersa i dostupan je danas od 19:00 sati.

Označeno sa: , , ,

Komentari (1)

  • Markus Krez

    17.08.2021 - 12:03

    Interesantno jest da je heavy metal band Pantera iz Panatege USA 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?