HCL.HR

Carltonov ples misteriozno je nestao iz Forze Horizon 4

Filip Zorić 16.01.2019.   •   1 komentara   •   Industrija videoigara


Ekipa koja radi Forza Horizon 4 je u novoj zakrpi odlučila ukloniti neke poznate plesove – vjerojatno jer su tužbe bile na horizontu.

Izdavači igara su u zadnje vrijeme postali popularna mušterija kod odvjetnika. Nedavno su se tvorci Red Dead Redemptiona na sudu sukobili s detektivima Pinkertona, a ne možemo zaboraviti ni more optužbi na račun plesnih pokreta u Fortniteu. Izgleda da Microsoft i tim koji radi na igri Forza Horizon 4 žele izbjeći takve tenzije pa su iz svog naslova uklonili dva poznata plesa.

Naime, Forza Horizon 4 je dobila novu zakrpu u kojoj su uklonjena dva plesa: Carlton i Floss. Carlton je naravno baziran na plesu istoimenog lika iz poznate serije The Fresh Prince. Floss pak odaje počast Backpack Kidu, tinejdžeru koji je takav ples izveo tijekom nastupa zvijezde Katy Perry. Iz Microsofta nisu otkrili zašto ovi plesni pokreti više neće biti dostupni, ali nagađamo da im se nije dalo ići po sudnicama, premda je zakon u ovom slučaju na njihovoj strani – barem u teoriji.

Mnogi bi rekli kako su ove tužbe u vezi plesova sulude, ali izgleda da će tvorci igara trebati oprezno koračati po podiju ako žele izbjeći sudske sporove.

Komentari (1)

  • siblyx

    16.01.2019 - 09:35

    Mislim da je bolje pitanje što ovakva glupost uopce radi u jednoj racing igri. Ili barem igri koja se takvom predstavlja.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?