HCL.HR

Chernobylite uskoro izlazi iz Early Accessa

Lovro Maroševac 31.10.2020.   •   5 komentara


Post-apokaliptičnu avanturu poljskog studija The Farm 51 moći ćemo uskoro zaigrati u njenom pravom i punokrvnom izdanju.

Avantura puna zračenja zvana Chernobylite dala je igračima rani pristup svojoj radijaciji još 16. 10. prošle godine. Tada se u toj nedovršenoj verziji našlo nekoliko lokacija te 20-ak misija – što sporednih, što glavnih. U tom trenutku samo su se PC igrači mogli pohvaliti odlaskom u černobilsku radioaktivnu zonu, a sada smo konačno saznali više detalja o izlasku punokrvne, dovršene verzije.

Chernobylite će dobiti puni izlazak 2021. godine, a moći ćemo ga zaigrati na trenutnim i next-gen konzolama te na PC-u. Na računalima će prednost dobiti Steam i GOG, dok informacije o dolasku na Epic Games (još) nisu poznate. Prije samog izlaska očekuje nas još jedno veliko ažuriranje koje će igri dodati potrebne dodatke kako bi se spremila za sljedeću godinu.

Nove lokacije i oružja te više levela samo su neke stvari koje će nas dočekati po izlasku. Razvojni studio The Farm 51 rekao je kako im je feedback igrača u Early Accessu pomogao da svoj projekt stave na pravi put. Igra je tijekom proteklih godinu dana dobila hrpu promjena, a u nekim segmentima se išlo i do potpunog redizajna. Poljski studio obećava da će igranje Chernobylitea biti teško za igrače onoliko koliko ga oni učine teškim, ali će ih na jednak način i nagraditi.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • GAMERWORLD

    31.10.2020 - 13:34

    Vrijeme je da igrače radijacija malo bolje ozrači.

  • Indigo83

    31.10.2020 - 15:19

    Priča bezbeze,čeka se stalker 2

  • kebbab

    31.10.2020 - 22:01

    Konačno neke informacije o toj igri. Dali može još neki članak o “nestalim” igrama koje su bile najavljene ali jih više godina niko ne pominje recimo o Atomic Heart, Biomutant, Metroid Prime 4, Beyond Good and Evil 2… šta je s tim igrama?

    • cmicko22

      @kebbab, 01.11.2020 - 17:45

      To baš i mene zanima pogotovo Atomic Heart i Biomutant.

    • Saren

      @kebbab, 02.11.2020 - 16:41

      Atomic Heart-a jos nema vani, cekam ga i ja jer bas podsjeca na ruski Bioshock i ono sto sam vidio cini se zanimljivim. Sto se njega tice na Steamu jos uvijek stoji “TBA”, valjda sljedece godine negdje se igra pojavi. Za ostale ne znam.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?