HCL.HR

Civilizacije se nastavljaju razvijati u Civilizationu 6 s New Frontier paketom dodataka

Stjepan Fikter 11.05.2020.   •   4 komentara


Na novi nastavak Civilization serijala morat ćemo još čekati jer najavljeni season pass za igru donosi šest dodataka koji će izlaziti svaka dva mjeseca.

Ako ste iscrpili svaki mogući scenarij u Civilizationu 6, stižu dobre vijesti. Sa svježe najavljenim New Frontier Passom, svakih dva mjeseca stiže novi sadržaj, počevši već od kraja ovog mjeseca ako izdvojite 40 dolara. Prvi DLC paket naziva Maya and Gran Colombia koji dolazi 21. ovog mjeseca tako će sadržavati dvije nove civilizacije koje uključuju i njihove glavne osobe. Tu će biti još Apocalypse mod za igranje u kojemu će preživljavati apokaliptični prirodni scenariji uz naravno nove gradove-države, resurse i ostale novitete.

Zatim, u sedmom mjesecu stiže Ethiopia dodatak koji uključuje jednu novu civilizaciju i osobu koja će je voditi kao i Secret Societies mod igranja. Tu će još gradovi biti obogaćeni novim okruzima kao i infrastrukturom. Do trećeg mjeseca iduće godine, Civilization 6 bit će proširen s osam novih civilizacija, devet vođa, šest gameplay modova i drugim sadržajem, a njihov raspored izlaska možete vidjeti na slici ispod.

Iako se ovaj sadržaj plaća te je za neke od njih potrebno imati i obje ekspanzije, dobre vijesti stižu i za korisnike koji se neće odlučiti za kupnju season passa. Naime, između izlaska navedenih paketa, “obični” korisnici dobivat će besplatni sadržaj u obliku novih mapa, scenarija, balansa i drugih elemenata. U svakom slučaju, na novi nastavak Civilization igre još ćemo morati sačekati.

Komentari (4)

  • Apocalypse4987

    12.05.2020 - 08:39

    Odlično je to šta još rade na ovoj igri iako je pomalo uvatila godine, al davat 40 dolara za neke stvari za koje već postoje modovi je malo pretjerano. Da ih dobiješ isti dan ok, al čekat skoro godinu dana za te pare je apsurdno.

  • SanKa

    12.05.2020 - 08:53

    da nema reskin od CIV V, ova igra bi dosta patila… Otisli su dizajnom unazad

  • brato_mo

    12.05.2020 - 09:27

    Ovo je toliko dobra igra jos sa modovima…savrseno

  • personauser

    13.05.2020 - 12:12

    Nadam se da ce najaviti CIV 7

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?