HCL.HR

Cyberpunk 2077 imat će odglumljene scene seksa

Zoran Žalac 27.11.2019.   •   15 komentara


CD Projekt RED se posebno potrudio oko komponente Cyberpunka 2077 koja uključuje scene spolnog općenja.

Ranije ove godine doznali smo kako će sve režirane scene u Cyberpunku 2077 biti prikazane iz perspektive prvog lica, što uključuje i scene romantike spolnog općenja. Sada smo pak doznali još nešto – te škakljive scene u Cyberpunku 2077 bit će animirane uz motion capture tehnologiju, što znači da će ih netko stvarno odglumiti te da likovi neće biti animirani ručno.

To je za uvjerljivost iznimno važna stvar jer izražavanje bliskosti u igrama najčešće nespretno izvedeno. Jednostavno rečeno, lakše je u igri animirati sto poteza za borbu nego deset poteza za spolne odnose i sve što ide uz njih. Animacije ljubljenja su prilično kompleksne i ako ih tvorci igre ne dočaraju dovoljno dobro, ljudski likovi u cutscenama djeluju kao roboti.

Ostaje nam vidjeti kako će to sve biti odglumljeno u Cyberpunku 2077. Premda bi igra zbog ovoga mogla biti realističnija, sama gluma nije garancija za uvjerljivost jer kako nam je dokazao slavni serijal 50 Nijansi Sive – postoji loša gluma i kad je seks u pitanju.

Komentari (15)

  • U.M.O

    27.11.2019 - 12:23

    Vala nemam pojma šta da napišem na ovu vijest.

    • funky0308

      @U.M.O, 28.11.2019 - 17:33

      Haha…bas to. Najbolje je da nitko nista ne glumi vec da se ekipa obuce u one pipke i prasne. Biti ce sigurno uvjerljivo

  • Petar Marjolovic

    27.11.2019 - 13:18

    Ajde bar će kod muške publike biti popularna. Bar se trude i oko najsitnijih detalja što je dobro.

    • U.M.O

      @Petar Marjolovic, 27.11.2019 - 13:43

      Ovo biti jako popularno na pornohud i ostale te sajtove

  • vet

    27.11.2019 - 13:25

    10/10 zagarantirano

  • MightyAloy

    27.11.2019 - 13:54

    Tako i treba. Već imamo dovoljno konzervatizma i lažnog morala. Ako se može nasilje toliko detaljno prikazivati, vrijeme je da se i seks digne na višu razinu. ? Bravo CDPR, još jedan plus od mene.

    • Masterchief

      @MightyAloy, 28.11.2019 - 09:01

      Tko zna, možda i ubace jednoroga iz TW3.

    • MightyAloy

      @Masterchief, 28.11.2019 - 13:02

      To bi bilo dobro. ?
      Žao mi je što neće biti Ciri u igri, no nikad se ne zna kakvo iznenađenje CDPR može pripremiti.

    • Masterchief

      @MightyAloy, 29.11.2019 - 19:12

      Mogla bi biti kao cameo ili easter egg jer koliko ja znam, može putovati kroz vrijeme i prostor te ići na druge planete, a i možda čak druge univerzume. Moglo bi se dogoditi.

    • funky0308

      @MightyAloy, 28.11.2019 - 18:21

      Tako je..moze se sve izvesti ukusno i primjereno, kao ona scena na jednorogu u W3 🙂

  • U.M.O

    27.11.2019 - 14:35

    Cyberpunk 2077: 26 novih stvari koje smo saznali o igri

    O dužini igre:
    Igra će možda biti nešto kraća od Witchera 3, ali će zato biti pogodnija za ponovno prelaženje. Istovremeno, još nije izmjereno koliko je igra duga s glavnom pričom i većim sidequestovima.

    O korisnom i beskorisnom lootu:
    Neki loot će biti korisniji, a neki totalno beskoristan. Direkcija se odlučila zadržati beskorisni loot jer je realnije, a ovisno u kojem djelu se nalazimo ili kojeg protivnika porazili loot će biti drugačiji. Loot bi u nekoj manjoj mjeri trebao obilježiti osjećaj pripadnosti prostoru kao i zgrade u kvartovima.

    O tome hoće li se moći nastaviti igra i nakon prelaska priče:
    Odgovor je da su pronašli “cool” i drugačiji način kako će se igra nastaviti nakon što ona završi. Ali to je na igračima da otkriju.

    Što ako predugo odlučujemo koji ćemo odgovor dati u razgovoru?
    Većinom vremena će sugovornik dok čeka na naš odgovor ubaciti nekakav glupavi komentar, ponekad će duže čekanje na odgovor potpuno promijeniti tok razgovora, pa sugovornik poludi ili odreagira na neki drugi specifičan način.

    Sidequestovi i njihovo grananje
    U Cyberpunku 2077 questovi će se granati dublje, bit će kompleksniji i to u tolikoj mjeri da će često neke odluke utjecati na neke druge sidequestove koji naoko nemaju veze s ovim što sad radimo.

    Hoće li neke lokacije biti zaključane ovisno o odlukama koje donosimo kao u Witcheru 2?
    Većina lokacija bit će dostupna neovisno kako igrali igru, međutim, neke lokacije unutar lokacija neće biti dostupne ovisno kakve odluke donosili.

    O kustomizaciji automobila:
    Nisu spremni još govoriti o toj temi.

    O apartmanu i kupovini novih apartmana:
    Nove lokacije se neće moći kupiti, ali V-ov apartman će se s vremenom mijenjati, a možemo ga i uređivati.

    O zdravlju i njegovom obnavljanju:
    Postoje cyber dodatci koji mogu obnavljati zdravlje ako ga se odlučimo instalirati, ali moći ćemo se liječiti hranom i posebnim itemima u igri od kojih su neki manje ili više djelotvorni.

    O upravljanju automobilima:
    Namjera je da upravljanje automobilima ne bude na razini simulatora, ali svakako realnije nego u GTA igrama.

    O utjecaju dana i noći:
    Ovisno o dobu dana neka mjesta će biti manje ili više štičena, neki čuvari će spavati, a neke scene u misijama drugačije izgledaju ovisno o dobu dana. Znači nema onoga kao u drugim igrama da usred noći idemo u veselu šetnju parkom s djecom i sličnog.

    O razinama težine:
    Developeri bi željeli kreirati što više različitih težina, ali zbog veličine igre to vjerojatno neće biti moguće, pa će vjerojatno biti samo one klasične razine težine.

    Što kad dođemo do kraja mape/svijeta?
    Slično kao i u Witcheru 3 igra će nas upozoriti da se vratimo natrag, a zatim će vas igra sama okrenuti ako je ne poslušate.

    O policiji:
    Policija najčešće neće intervenirati ako vidi da tučete nekog randoma po ulici jer to je već normalna pojava u Night Cityju, ali zato hoće reagirati ako pucate, gazite ljude ili radite tako neke teže prekršaje.

    O promjenama vremena:
    Promjene vremena neće direktno utjecati na gameplay, ali hoće na svijet, pa će po kiši neki nositi kišobrane, a oni koji ih nemaju potražiti će mjesto da se sakriju.

    O craftanju:
    Igrači će moći craftati praktički svaki item u igri osim odjeće i cyber dodatke, ali će moći craftati ekstenzije za njih.

    O utrkama:
    Moći ćemo se utrkivati i sudjelovati u utrkama, ali one će imati Cyberpunk twist, a kakav točno otkriti ćemo kad igra izađe.

    O cyber ljubimcima:
    Odgovor je bio da znaju o tome ali da ne smiju ništa otkriti. Flathead robotić kojeg smo vidjeli u gameplay prikazu nema veze s tim.

    O destrukciji:
    Moći ćemo uništiti otprilike 3/4 toga što ima u svijetu, ali to se ne odnosi na zgrade i čitave kvartove.

    O cyber dodatcima:
    Moći će ih se ugrađivati samo kod “doktora”, ali neke od ekstenzija ćemo moći sami postaviti na licu mjesta.

    O jezicima u igri:
    V igru započinje s bazičnim augmentacijama među kojima je i prevodite, ali on može prevoditi samo najčešće jezike u Night Cityju poput japanskog, španjolskog i drugih. Međutim, za prepoznavanje nekog drugoj jezika poput kreolskog kojim se služe Haićani trebat ćemo kupiti modifikaciju.

    Modiranje na PC-ju:
    Žele omogućiti modificiranje i alate za isto, ali neće se još službeno deklarirati po tom pitanju.

    O NPC-jevima:
    Raznovrsnost NPC-eva u Cyberpunku 2077 će biti nemjerljiva s onom u The Witcheru 3, ali ipak tehnička ograničenja (prvenstveno memorija) onemogućavaju da to bude raznovrsno koliko bi željeli.

    O implementaciji raytracinga:
    Raytracing neće služiti samo za osvijetljenje, već i za prenošenje zvuka, pa ćemo zvukove čuti različito ovisno koliko smo udaljeni od njihovih izvora, imali između nas prepreka i slično.

    O inspiraciji za dizajn Night Cityja:
    Night City je inspiriran prvenstveno Cyberpunk 2020 knjigama, ali utjecaja su imali Los Angeles i San Francico s obzirom da je fiktivni Night City smješten između ta dva grada.

    Ako nekog zanima još detalja o Cyberpunk 2077,evo linka sa Reddit:https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/e1jzgo/summary_of_the_polish_qa_with_developers/

  • ivan.frakin

    27.11.2019 - 19:10

    GOTY

  • FluffyLlama

    27.11.2019 - 21:05

    Witcher 3 je isto imao, tak da se ne čudim. U Witcheru su glumac i glumica bili par u pravom životu što je valjda dodalo prirodnosti i kemiji između likova, prepostavljam da će ovdje biti isti par u igri.
    https://www.youtube.com/watch?v=ujN7tJfP9ZE

    • funky0308

      @FluffyLlama, 28.11.2019 - 18:17

      Kao – u stvarnom zivotu, Gerald i Ciri su bili prave vjestice i vjesci pa je sve pridonijelo realnosti haha 🙂

  • Rorik

    01.12.2019 - 17:51

    Što nebi u igrin meni jednostavno implementirali desktop verziju pornhub-a. Kad nam god padne na pamet da si ga možemo izdrkat fino, bez gašenja igre, to bi bilo super. Možda da i stave posebnu kategoriju pornića ekskluzivnu za tu verziju pornhuba, tipa CD-Projekt RED, da vidimo i kako se developeri po uredima jebu. Baš bi me zanimalo, bilo bi fino i neki sustav ocjenjivanja developera,za jebanje naravno, ne za rad na igri. To bi me baš zanimalo, onako u predasima od igranja njihovih igara.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?