HCL.HR

Death Stranding bit će spreman do kraja 2018.

Zoran Žalac 19.09.2016.   •   5 komentara


Nova Kojimina igra neće biti pet godina u razvoju već je izgledno da je u planu za jesen 2018. godine, ako ju ne zadese odgode.

kojima-productions-ludens

Hideo Kojima proteklog je tjedna skoknuo na Tokyo Game Show sajam i ondje otkrio nekoliko detalja o svom novom projektu zvanom Death Stranding, a kad su uslijedila pitanja o istome tvorac MGS-a bio je kriptičan u gotovo svemu osim mogućem datumu izlaska te igre.

Naime, Kojima je odbacio mogućnost dugog razvojnog ciklusa kakvog je imao s prijašnjim igrama te je obećao da će Death Stranding biti spreman prije sljedećih olimpijskih igara u Tokiju, koje su na rasporedu 2020. godine. Još preciznije, rekao je da će igra biti dovršena prije godine u kojoj se odvija radnja filma Akira, što je 2019. godina.

S obzirom da je donedavno tek završio s odabirom pokretača za tu igru, nerealno ju je očekivati iduće godine, tako da 2018. zvuči kao logičan odabir. A do tada nas zasigurno čeka rasprava o sitnim detaljima same igre. Jedna od aktualnih jest pitanje ženskog lika u igri, koje ovom prilikom nije bilo ni potvrđeno ni demantirano.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Hazardous Material

    19.09.2016 - 18:08

    Znači realno-prva polovica 2019-te

  • Toka123

    19.09.2016 - 20:17

    Wtf ko ce to cekat

  • darijoman

    19.09.2016 - 23:53

    Samo da je vrijeme ne pregazi

  • funky0308

    20.09.2016 - 09:11

    Ma da je dva puta Kojima…smjesno. kakve fore radi ne bi li ostao na povrsini. Konami, koliko god bio ovakav ili onakav, imao je para za stalni marketing kao i ostale igre koje su stalno izlazile i drzale gamere budnima i oko Kojiminih projekata. Sada toga nema i Kojima se svim silama trudi da se o njemu pise i skladaju pjesme. Dakle, vec sada nam pokusava prodati igru na osjecaje i na staru slavu. Ja te fore ne jbm. To sto je u Konamiju radio dobre igre, ne znaci apsolutno nista. Iza njega je bila vojska dizajnera, programera, scenarista i raznih drugih umjetnika, on bi nesto zamislio, ekioa bi ostvarila. Ne ookusavam umanjiti njegov doprinos ali budimo realni, sta smo mi to od njega vidjeli od odlaska iz Konamija? Pet puta nam je pokazao istu sliku i 819 puta isti trailer….pa danima prica kako trazi engine…smijesno. povuci se, odradi posao kako znas i vrati se 2018/2019 – ako si napravio dobru igru, neces je imati problema prodati. Na sta ce ovo liciti? Sta ce on dvije, tri godine, svakih par dana u medijima ponavljati isti screenshot? Pricati konstantno o istoj stvari? Ako je to nekome OK – super, meni je smjesno.

  • boris 34

    20.09.2016 - 16:32

    sigurno kojima pravi vrhunsku igru cim odzuje ja mislim da je to

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?