HCL.HR

Death Stranding je u kritičnoj fazi razvoja, uskoro slijede nove informacije o igri

Zoran Žalac 25.03.2019.   •   8 komentara


Hideo Kojima ponovno je progovorio o statusu svoje nadolazeće igre, a doznali smo i kada će o istoj javno pričati.

Nedavno smo doznali kako nadolazeća ekskluziva za PlayStation 4 pod nazivom Death Stranding malo kasni u razvoju. Hideo Kojima jučer je na svom Twitteru malčice osvijetlio situaciju otkrivši kako je igra u ključnoj fazi razvoja. Kako kaže gospo’n Kojima, Death Stranding nije u fazi testiranja i rješavanja problema nego se trenutno radi na povezivanju različitih dijelova u cjelinu. Ili izbacivanja istih iz igre.

To u prijevodu znači da igru ne treba očekivati prije jeseni, ako ste se tome nadali. Međutim, prije jeseni očekujte čuti ono osnovno – kakva je to zapravo igra. Naime, od 24. 4. do 5. 5. održava se filmski festival Tribeca, a na njemu će se pojaviti upravo Hideo Kojima i glavni glumac u igri, Norman Reedus. Oni će na jednom od panela 25. 4. pričati o tome kako Death Stranding pomiče granice medija videoigara. Voditelj rasprave bit će Kojimin pajdo Geoff Keighley.

S obzirom na ovu najavu, sumnjamo da ćemo večeras dobiti ikakve nove informacije za Death Stranding u Sonyjevoj novoj emisiji zvanoj State of Play. No, s Kojimom se nikad ne zna.

Označeno sa: ,

Komentari (8)

  • mili1985

    25.03.2019 - 13:49

    Nadao sam se datumu u ovoj godini, ali sada sve više očekujem prvi dio iduće.

  • Chronosus

    25.03.2019 - 13:52

    “Oni će na jednom od panela 25. 4. pričati o tome kako Death Stranding pomiče granice medija videoigara.”

    Koga zanimaju takve stvari neka baci oko na Digital Foundryev video o Metal Gear Solidu 2 gdje se jako lijepo vidi kakva je revolucija ta igra bila i koliko je pomaknula granice videoigara.

  • vragec25cro

    25.03.2019 - 19:09

    Ova igra mi sve više i više ide na živce,a još nema niti jedan prikazani gameplay(zadnjih 1 h pokušavao nači na youtube).Jeste da je to Hideo Kojiima(nakon igranje mgs5 odustao nezanimljiv)neznam čemu se daje takva pažnja tome liku i njegovoj nadolazečoj igri(nebitno o platformi).Dok ne vidim neki gameplay malo recenzija i par videa na youttube od random likova nemogu reči da me zanima.

    • marko1106

      @vragec25cro, 25.03.2019 - 20:46

      Ma nije MGSV loš. samo mi se cini ne dovršen. I ne vrijedi ga igrati opce ispod hard težine. Meni je ok igra jer dosta se moze taktizirati (na sto nacina).

    • vragec25cro

      @marko1106, 25.03.2019 - 21:35

      Pa to jedino dobro sta je open world open world,a ne ko u gta ili rdr da te igra cijelo vrijeme vozi za ruku u open world.Mgs 5 meni najviše smeta što sam moram traziti misije(dosadi mi taj nacin) i sto je sucelje u k…. 150 klikova da stignem do misije i odaberem.

    • Tomina

      @vragec25cro, 26.03.2019 - 08:54

      Pa ako gospon Kođima nije na koksu ili gljivama ludarama – možda će stvarno sa ovom igrom pomaknuti neke granice u svijetu videoigara, pa je možda i to razlog zašto unaprijed neće donijeti neke informacije, kako nebi drugi kopirali.

      Dobro je gore Chronosus napisao – MGS2 u svoje vrijeme je bio nešto “nepojmljivo”. I MGS1 je imao stvari koje druge igre nisu imale.

      Dakle, samo da ga nije droga pojela, i vjerujem da će biti nešto novo hahahah.

    • vragec25cro

      @Tomina, 26.03.2019 - 13:56

      Razumijem sve to,ali ne razumijem taj hajp i tolko najavljivanje oko ničega viđenoga gameplaya 🙂 Samo prikazuju grafiku i vide iz igre.Nigdje se ne vidi koji je žanr i o kakvoj se igri radi.

  • MoGaming

    25.03.2019 - 22:24

    Dobit će te sve osim gameplaya i igre naravno 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?