HCL.HR

Diablo 4 najavio beta testiranje – ali samo za Diablo fanatike

Zoran Žalac 20.09.2022.   •   4 komentara


Blizzard je najavio zatvoreno testiranje Diabla 4 za jedanaesti mjesec, no pozvat će samo igrače koji imaju iskustva s endgame sadržajima iz prijašnjih Diablo igara.

Kako smo jučer pisali, Diablo 4 je trenutno u intimnom testiranju – igra ga mali broj ljudi koji su vezani za samu Blizzardovu ekipu. No, sad je najavljeno kako prvo veće testiranje kreće u 11. mjesecu. Preciznije rečeno – 18. 11. 2022. Bit će to zatvoreno testiranje, a isprobavat će se ponuda endgame sadržaja.

Iz Blizzarda kažu kako su se za endgame testiranje odlučili jer ne žele igračima unaprijed otkrivati priču glavne kampanje. Testiranje će se odvijati u eventu Helltide gdje neće biti šale jer se radi o najvećoj težini protivnika u igri. Osim Helltidea bit će dostupne i Nightmare tamnice s posebnim modifikatorima koji otežavaju izglede za pobjedu, ali isto tako povećavaju i vrijednost osvojenih nagrada u obliku loota.

Zatvoreno testiranje donijet će i pristup “poljima mržnje”. Fields of Hatred su zone za PvP, odnosno obračune između samih igrača. Nakon što igrači dođu do levela 50, otključat će Paragon Boards sustav daljnjeg razvoja lika kroz skupljanje Paragon bodova.

Kako će ovo testiranje imati prilično visoku težinu izazova, neće biti dostupno svim zainteresiranim igračima. Pristup testiranju imat će samo igrači koji su proveli “značajno vrijeme” igrajući endgame sadržaje igara Diablo 2: Resurrected, Diablo 3 i Diablo Immortal. Testiranje će biti dostupno na svim platformama: PC, PS4, PS5, XBO i XS, s podržanim cross-playem i prenošenjem napretka između platformi.

Svi oni koji bi htjeli isprobati Diablo 4 bez previše stresa morat će pričekati početak 2023. godine, kad će krenuti prva javna/otvorena testiranja.

Komentari (4)

  • Sanskrit

    20.09.2022 - 14:46

    Dugacko je do 2023.

  • xRedSheepx

    20.09.2022 - 16:44

    Znači prioritet onima koji su dali najviše para u Immortalu xD

  • Snake666Doctor

    21.09.2022 - 13:20

    Nakon one immortal prevaretine, ovim jadnicima ne dajem ni lipe

  • GuybrushThreepwood

    24.11.2022 - 09:36

    znači ja sam Diablo fanatik .. dobra je Beta bit će to dobar Diablo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?