HCL.HR

Disco Elysium: The Final Cut je i dalje u planu za treći mjesec

Zoran Žalac 04.03.2021.   •   5 komentara


Tvorci Disco Elysiuma uvjeravaju fanove kako će novi sadržaji za tu igru stići ovoga mjeseca, kako je bilo i obećano, premda još uvijek nemaju precizan datum.

Jedna od ponajboljih igara 2019. godine trebala bi ovoga mjeseca dobiti svoje konačno izdanje. Disco Elysium: The Final Cut najavljen je za PlayStation 4 i 5, gdje će se pojaviti po prvi put, dok će PC igrači dobiti besplatnu nadogradnju s novim questovima i punom glasovnom sinkronizacijom ako već posjeduju originalni Disco Elysium.

Jedina nepoznanica u cijeloj toj priči je konkretan datum izlaska The Final Cut verzije. Rečeno je kako igra stiže u trećem mjesecu, a kako smo ušli u treći mjesec tako su igrači počeli sumnjati na odgodu. Na službenom Discord serveru Disco Elysiuma javio se tako jedan član razvojnog tima te je uvjerio fanove da igra doista izlazi u trećem mjesecu. Objasnio je kako su u fazi komuniciranja s različitim platformama te da rade zadnje provjere prije nego svoj hit predstave novim igračima.

Disco Elysium inače je do sada osvojio 21 nagradu za najbolju igru 2019. godine. Radi se tu o iznimno originalnom RPG-u u kojemu detektiv na rubu alkoholne kome sprječava izbijanje građanskog rata u apatičnom gradu na kraju svijeta. Detektiv se budi u motelu s čijeg prozora vidi obješeno truplo, no tek mu treba sinuti da je on detektiv kojega su poslali da istraži to umorstvo. Putem se također treba sjetiti kako se zove, gdje mu je detektivska iskaznica i možda najvažnije od svega – tko mu je ukrao pištolj?

Označeno sa:

Komentari (5)

  • Chara

    04.03.2021 - 16:55

    Jedva čekam.

  • M@tt

    04.03.2021 - 17:12

    Uf, jedva čekam…. zato igre nema nidje za prednaručiti jer se ne zna konkretan datum izlaska? Čak je nema niti na Psn-u.

  • ileeba7

    04.03.2021 - 19:49

    Fenomenalana igra, kupio sam je pri samom izlasku. I vrijedi svake lipe. Nikada bolje vrijeme za ponovni prelazak

  • MightyAloy

    04.03.2021 - 21:02

    Sad kad dolazi na PS ozbiljno razmišljam da Disco Elysiumu dam šansu. Vjerujem da bi mi se mogao svidjeti.

  • AcaBraca

    04.03.2021 - 21:28

    Isti će voice actor dati glas svakom skillu… Jedva čekam iskusiti igru još jednom, baš me zanima kako će to izgledat

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?