HCL.HR

Doc nije pomogao Rainbow Six Siegeu, otkazana završnica sezone

Lovro Maroševac 18.03.2020.   •   0 komentara   •   Esport


Ubisoft je bio primoran poduzeti najteže mjere kako bi se zaštitilo zdravlje igrača i gledatelja. Završnicu 11. sezone najvjerojatnije ćemo gledati u online izdanju.

Rainbow Six Siege svake sezone održava Pro League natjecanje. To je liga u kojoj se nekoliko timova bori za prva dva mjesta u svojim regijama kako bi se plasirali na završnicu. Četiri regije, osam ekipa na glavnoj pozornici pred publikom.

Finale trenutne 11. sezone trebalo se igrati potkraj petog mjeseca, no otkazano je zbog širenja koronavirusa, što je dovelo do obustavljenosti prijevoznih sredstava. Iako je do završnice ostalo još dva mjeseca, iz Ubisofta ne žele išta prepustiti slučaju te su odmah reagirali. Domaćin je trebao biti brazilski Sao Paulo. To bi bilo drugi put da se rasplet Pro Leaguee održava u Brazilu.

„Najvažnija nam je stvar da zdravlje naših igrača, organizacija, gledatelja i ostalih članova bude sigurno. Žalosni smo što nećemo fanovima omogućiti spektakl kojim bismo zatvorili trenutnu sezonu. Željeli bismo se zahvaliti Rainbow Six Siege zajednici na podršci u ovoj nesretnoj situaciji. Radit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo vam omogućili zabavu i uzbuđenje kroz društvene mreže i prijenose iz studija“, stoji u službenom priopćenju.

Osim spomenute završnice, Ubisoft je otkazao i LAN finale Australsko-pacifičke regije. Naslov prvaka u Pro ligi brani Natus Vincere za koji trenutno nastupa hrvatski esportaš Leon neLo Pesić. Ono što je krasilo završnice, izuzev mečeva, bile su i najave sezona. Sasvim je izgledno kako ćemo prezentaciju sljedećeg poglavlja u R6 Siegeu dobiti putem online formata.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?