HCL.HR

Dying Light 2 imat će tri razine težine

Lovro Maroševac 03.06.2021.   •   3 komentara


Dying Light 2 imat će tri razine težine, što je jedna manje od originala u kojem ih je bilo četiri. Potvrdio je to Tymon Smektala, glavni dizajner igre, u nedavno odrađenom intervjuu.

Novi dan, nove informacije izlaze na vidjelo oko Dying Light 2 Stay Human. Glavni igrin dizajner Tymon Smektala dao je intervju za twitchgaming u kojem je govorio o postavkama težine za nadolazeći zombi parkour naslov. I dok je Dying Light imao četiri razine, drugi dio imat će samo njih tri.

Smektala je potvrdio da će svatko moći uživati u spomenutoj igri, bez obzira je li igrao original ili će mu Dying Light 2 tek biti prvi susret s ovim svijetom. Dying Light 2 Stay Human trebao bi imati tri razine težine – Normal, Harran Survivor i Nightrunner. Normal razina trebala bi biti isključivo za ljude koji se prvi put susreću s ovakvom igrom tako da bezbrižno mogu pratiti priču i lagano skupljati iskustvo te pohvatati temeljne osnove.

Harran Survivor je druga razina, a ime joj zapravo sve govori. Namijenjena je igračima s nešto više iskustva, pogotovo onima koji su do kraja odigrali Dying Light. Ova razina trebala bi biti kombinacija Normala i Harda iz originala, što znači uživanje u narativnom dijelu igre, ali uz dovoljno izazovnosti. Nightrunner će biti najteža razina, a na njoj bi trebali igrati veterani ovog žanra i samog Dying Light svijeta. Odabirom Nightrunnera, igrači će imati limitiran prikaz sučelja, gotovo nepostojan. Također, navodi se ograničeno skupljanje resursa i teže zacjeljivanje rana.

Dying Light 2 Stay Human konačno je dobio datum izlaska i trebali bismo ga zaigrali 7. 12. ove godine. Potvrđeno je kako igra dolazi na PC, PlayStation 4 i 5 te Xbox One i Series X/S.

Komentari (3)

  • djosic85

    03.06.2021 - 14:36

    Uvijek igram igre na normal ili medium razini, a obzirom da sam harran survivor nema puno razmišljanja

  • BustaKillah

    03.06.2021 - 15:10

    Harran Survivor for me👌👍

  • Cros70

    03.06.2021 - 16:51

    Uau. Ima cak tri razine tezine. Tko bi to ocekivao. Iduća je vijest da ce se igra moci pokretati na Play

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?