HCL.HR

U Dying Lightu 2 imate priliku osvojiti 5000 dolara

Lovro Maroševac 14.12.2022.   •   0 komentara


Svi igrači Dying Light 2 Stay Humana sad imaju priliku zaraditi novce u natjecanju koje će trajati više od mjesec dana.

Ne događa se svaki dan da preko igara možete zaraditi novac, posebno kad su u pitanju naslovi koji nemaju svoju esport zajednicu. U slučaju Dying Light 2 Stay Humana to je sada moguće za svakoga tko spomenuti naslov ima u svojoj kolekciji na PC-ju.

Svi Dying Light 2 igrači imaju priliku zaraditi 5000 dolara preko svojih kreativnih vještina. Odnosno, imaju zadatak napraviti mapu u svijetu Dying Lighta 2 te ju poslati stručnom žiriju koji će zatim pobjednike proglasiti početkom drugog mjeseca. Natjecanje traje do 20. 1., a nakon toga će se ići u procjenu čije su mape najbolje. Ovdje se piše i govori u množini jer će biti nagrađeno 10 pobjednika, tako da su šanse značajno velike ako ste kreativni i želite sudjelovati.

Techland i mod.io započeli su suradnju te igrači na PC-ju imaju prilike isprobati ovu značajku u svojoj beta verziji. Ista je dostupna (zasad) samo na Steamu i Epic Games Storeu, dok će na konzole doći nekad tijekom 2023. godine. Naravno, mape koje se naprave neće biti samo namijenjene stručnom žiriju, već će ih i ostali igrači moći isprobati.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?