HCL.HR

Dying Light 2 dobio New Game+ i dvostruki XP vikend event

Lovro Maroševac 28.04.2022.   •   4 komentara


Dying Light 2 Stay Human jučer je dobio New Game+ opciju, a već je danas na repertoaru dvostruko zarađivanje XP bodova koje će potrajati cijeli vikend.

Techland radi punom parom kako bi u isto vrijeme riješio probleme Dying Lighta 2 i ubacio nove sadržaje u igru. Nakon najave da će nastavak Dying Lighta dobiti toliko željenu New Game+ opciju, ono se uistinu i ostvarilo. Dying Light 2 Stay Human tako sada ima mogućnost ponovnog prelaska igre, bez gubitka ostvarenih bodova i stvari u prvom prelasku.. donekle.

Kažemo donekle jer će paraglajder te uže za penjanje i dalje biti zaključani. Igrači će ih ponovo moći dobiti tek kad naiđu na zadatke u glavnoj priči koje im za nagradu donose ove dvije stvari.

Poljski razvojni studio isprogramirao je igru tako da ista sama može prepoznati igračev drugi prelazak te će mu ponuditi različit početak u odnosu na njegov prvi put. Osim toga, u New Game+ modu igranja igrači mogu očekivati 30 novih inhibitora koji im pomažu u leveliranju, platinum medalje za parkour zadatke, bolju raspodjelu zombija tijekom noći te, između ostalog, dodatak nove misije koja donosi novog mutirajućeg zombija.

New Game+ jučer je stigao u igru, a već danas je Dying Light 2 dobio početak takozvanih Booster događaja. To su eventovi koji će se održati naredna četiri vikenda i svaki put će nešto novo donijeti u igru. Prvi vikend, od 28. 4. do 2. 5., rezerviran je za dvostruke XP bodove u borbama i parkouranju. Od 5. 5. do 9. 5. na rasporedu je event s kristalima u Dark Zone mjestima. Večeri plavog mjeseca planiraju se od 12. 5. do 16. 5. i u njima će igrači imati poboljšani noćni vid te veću otpornost na imunitet. Za kraj, od 19. 5. do 23. 5., nastupa hiper snaga koja će omogućiti igračima da katapultiraju neprijatelje kilometrima u daljinu ili visinu.

Novo ažuriranje također je donijelo i određene popravke u igru, ponajviše u njenom co-op modu. Kooperativno iskustvo igranja jako je patilo tijekom službenog izlaska igre, baš kao što je to bio slučaj i s originalom, no Techland se brzinski dao u rješavanje problema. Kako stvari stoje, prve reakcije nakon 1.3.0 ažuriranja su pozitivne i problema je znatno manje nego prije.

Komentari (4)

  • Demon90

    28.04.2022 - 22:09

    A kad nađem vremena vratim se

    • Enrubius

      @Demon90, 29.04.2022 - 08:10

      Ja se vraćam ovaj vikend 🙂 , valjda je popravljen co-op.

    • Demon90

      @Enrubius, 29.04.2022 - 10:09

      Valjda, ja nisam imao nekih problema s istim al i isto vrijeme nisam bas ni puno igrao u istom.

  • pleto

    29.04.2022 - 10:31

    Kad će dobiti međugeneracijski co-op?? Co-op je i bio največi plus prvog dijela a u ovaj ga još nisu implementirali u svim oblicima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?