HCL.HR

Dying Light 2 ostvario je dobru prodaju, studio je zadovoljan

Lovro Maroševac 22.04.2022.   •   4 komentara


Iz Techlanda su otkrili u koliko se primjeraka prodao Dying Light 2 Stay Human u prvih mjesec dana od izlaska te koliko ta brojka iznosi kod sedam godina starog originala.

Dying Light 2 Stay Human na tržištu je već dva i pol mjeseca te možemo reći da su reakcije igrača podijeljene. Jedni tvrde da je igra bolja od originala, dok se drugima ista ne sviđa i smatraju da je izgubila žar koju je prvi dio imao.

Kako god bilo, u Techlandu zadovoljno trljaju ruke. Dying Light 2 se u prvih mjesec dana prodao u pet milijuna primjeraka. Poljski razvojni studio i više je nego zadovoljan tim učinkom, a svoju zahvalnost pokazuje redovitim ažuriranjima ovog naslova kroz posljednja dva mjeseca.

Da stvari budu bolje po njih, Dying Light iz 2015. godine dosad se prodao u 20 milijuna primjeraka. Šef Techlanda Pawel Marchewka nije krio oduševljenje, izjavivši kako su ovi prodajni rezultati pokazatelj da je Dying Light franšiza pravi primjer nezaboravnog iskustva kojeg oni stvaraju za njihove igrače. 

Što se tiče budućnosti Dying Lighta 2, zna se kako će narednih pet godina dobivati redovite sadržaje. Prije nekoliko tjedana najavljen je dolazak New Game Plus opcije, a za sljedeći se očekuje najava nekih vrlo traženih značajki za igru.

Komentari (4)

  • ukek

    22.04.2022 - 20:33

    Lijepo za vidjeti da se fokusiraju na jednu igru i daju joj pozornost na duze staze, sto je rijetkost danas, nazalost.

  • 312AE

    22.04.2022 - 21:04

    Priznam malo ne potegel Hype, igral nekih 20 sati i nikak da se više vratim toj igri. No slično mi je bilo I s prvim djelom, iako sam njega igral malo dulje, otprilike 30 sati🤷🏽‍♂️

  • Enrubius

    23.04.2022 - 05:33

    Još da poprave co-op napokon…

  • franZberg

    23.04.2022 - 12:15

    Original iz 2015. mi je puno atmosferičniji , s puno bolje dočaranim postapokaliptičnim svijetom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?