HCL.HR

Dying Light 2 stiže na E3 u sklopu Square Enixove prezentacije

Hrvoje Smoljić 01.06.2019.   •   2 komentara


Ako vas zanima kada možete očekivati novi prikaz Dying Lighta 2 na nakrcanom E3 sajmu ove godine – svakako otvorite oči za vrijeme Square Enixove prezentacije.

Posljednjih desetak godina vidjeli smo stvarno čitavu hrpu zombie igara. Iako smo pomalo postali umorni od zombie tematike, neke igre uspjele su nas iznenaditi i ostvariti pozamašan uspjeh. Jedna od takvih igara bio je Dying Light iz radionice Techland Gamesa. Dok je izdavač za originalnu igru bio Warner Bros., Techland je nastavak, Dying Light 2, odlučio samostalno izbaciti na tržište. No, to im je očito bio prevelik zalogaj pa su ipak zatražili Square Enix za pomoć oko distribucije i marketinga.

Što to znači za one koji nastavak željno isčekuju? Ne mnogo, osim kako će se igra pojaviti na Square Enixovoj E3 prezentaciji. Navedeno, uz već najavljenu pojavu njihove Avengers igre znači kako će mnoge oči biti uprte u ono što Square ima za pokazati. U kontrastu je to s njihovom prošlogodišnjom prezentacijom gdje su pokazali uglavnom već odavno najavljene igre za koje su već prethodno izbacili hrpu promotivnih trailera i sličnog.

Ako ne uspijete popratiti prezentaciju koja počinje u tri u noći sa 10. na 11.06., ne brinite – naporno ćemo raditi da vas o izvjestimo o svemu prikazanom.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • xxved

    01.06.2019 - 15:43

    Jedva cekam

  • Jodlejeihu

    01.06.2019 - 16:14

    Zar nije ovo trebalo da izadje na prolece ove godine?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?