HCL.HR

Dying Light 2 dobiva misteriozne poruke, sprema li nam se datum izlaska?

Lovro Maroševac 22.05.2021.   •   1 komentara


Misteriozne poruke počele su s prikazivanjem u svijetu Dying Lighta 2. Nitko ne zna što su, ali vjeruje se da će po njihovom završetku doći neka velika obavijest.

Techland radi punom parom kako bi održao hype za Dying Light 2. Nakon nekoliko videa na temu njihove nadolazeće igre, prije dva dana počeli su izlaziti kratki 10-sekundni videozapisi koji svakim sljedećim danom otkrivaju neku novu riječ.

Prvi dio tih videa uvijek je prikazan danju i kamera se fokusira na zid s grafitima. Na tom zidu, velikim slovima napisano je “Save The City”. The City je inače naziv mjesta, to jest, grada u kojem će se radnja drugog dijela održati. Jednom kada se noć pojavi, upale se prepoznatljive ultraljubičaste lampe. Prvi dan na zidu se pojavila riječ “Are”, a sinoć joj je nadodana riječ “You”.

Za očekivati je kako ćemo danas ili u ponedjeljak dobiti puno značenje ove očito upitne rečenice. Sprema li nam se datum izlaska? Ili možda nova odgoda? Ne znamo ni sami, ali naginjemo prema prikazu novog trailera kojim bismo dobili konkretan datum izlaska.

Poljski razvojni studio očito se želi iskupiti za tišinu prouzrokovanu tijekom prošle godine. Dying Light 2 najavljen je 2018. godine na E3 sajmu, a do današnjeg dana znamo kako ćemo igrati s novim likom Aidenom, imat ćemo razgranatu priču koja će mijenjati okoliš i sam grad u kojem se nalazimo te ćemo morati stati na stranu jedne od dvije glavne frakcije.

Komentari (1)

  • LetMeBeFrank

    22.05.2021 - 12:57

    Navodno 27.5. izlazi novi gameplay trailer i mogao bi sadrzavat datum izlaska igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?