HCL.HR

Izgleda da bi u budućnosti mogli raditi nered s glavnim negativcem Far Cryja 5

Petra Rukav 14.03.2018.   •   1 komentara


U nedavnom intervjuu, producent Darryl Long namignuo nam je da bi nas jedna od budućih ekspanzija za Far Cry 5 mogla staviti u ulogu ekscentričnog vođe kulta poznatog kao „The Father“.

Far Cry igre oduvijek su imale tendenciju dočarati nam posebnu vrstu antagonista zbog kojih bi ulijetanje u tu Ubisoftovu pucačinu bilo kudikamo zanimljivije. Brutalan i nepredvidljiv psihopat Vaas iz Far Cryja 3 podigao je ljestvicu toliko visoko da se svi pitamo hoćemo li ikada dobiti luđeg negativca od njega, no ekscentričan vođa kulta Joseph Seed mogao bi biti upravo ono što tražimo. Napose ako ćemo imati priliku da zaronimo dublje u njegov poremećen um.

Ukratko, u nedavnom intervjuu producent igre Darryl Long dotaknuo se teme hoćemo li u ovom dijelu dobiti šansu da iskusimo život negativca, poznatog kao The Father, iz njegove perspektive. Drugim riječima, mnoge zanima hoćemo li u nekoj od budućih ekspanzija pobliže upoznati nemilosrdnog megalomana Far Cryja 5.

Sada vam mogu reći da kada ćete igrati Far Cry 5 znatno ćete se zbližiti sa Seedom na osobnoj razini. S njim ćete provesti dobru količinu vremena i ne bih isključio mogućnost da ćete mu se u budućnosti približiti još više.

Budući da se Far Cry igre više fokusiraju na predstavljanje carstva negativca nego objašnjavanje mentalnog stanja protagonista preuzimanje kontrole nad antagonistom nije nemoguća misija; a povrh toga, takvo što bilo bi više nego interesantan dodatak serijalu.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Sentiel FH-016

    15.03.2018 - 06:18

    Ne znam iskreno kakva de biti ikra, pa cu cekati recenziju i komentare drugih ljudi, ne zelim baciti 500kn za smor!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?