HCL.HR

Formula 2 od sada se može voziti u F1 2021

Zoran Žalac 07.12.2021.   •   2 komentara


Codemasters je lansirao ažuriranje za F1 2021 kojim su u igru dodani svi službeni sadržaji Formula 2 natjecanja za tekuću sezonu.

Uvođenje priče u serijal F1 malo je usporilo ostale segmente igre. Neke staze nisu bile dostupne odmah, kao ni neki modovi koje smo ranije već vidjeli. No, Codemasters sve to nadoknađuje kroz ažuriranja, a jedno takvo lansirano je jučer i donosi licencirano natjecanje Formule 2.

F2 se može iskusiti u Grand Prix, Time Trial, te multiplayer modovima. U modu karijere dostupna je opcija započinjanja karijere iz Formule 2, ali samo prilikom starta nove karijere s ciljem ulaska u F1.

Bolidi Formule 2 generalno su manje komplicirani od F1 bolida, ali imaju neke svoje izazove koje treba savladati. Treba tako biti oprezan s dodavanjem gasa, a novim se vozačima savjetuje da voze uz opciju Traction Controla.

Evo kako u F1 2021 izgleda gameplay s bolidom Formule 2:

Komentari (2)

  • Outback

    08.12.2021 - 14:30

    Traction control na medium je odprilike kao i u pravim forumala. Bar su sami vozaci koji su vozili tako rekli. Osobno igram sam trc na medium i nije uopce tesko kad se savlada bolid i nauci gas dodavat

  • Bakica73

    09.12.2021 - 16:18

    Traction control ne postoji u F1 i ako igras sa jostikom nije to to….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?