HCL.HR

Ghost Recon Breakpoint od idućeg mjeseca imat će suborce u single-playeru

Zoran Žalac 09.06.2020.   •   8 komentara


Ubisoft je najavio kako u sedmom mjesecu stiže 2.1.0 ažuriranje za nesretni Ghost Recon Breakpoint, a s njime i ono što su mnogi igrači najviše tražili.

Zadnji put kad je Ubisoft spominjao svoj Ghost Recon Breakpoint pričali su o odgodi sljedećeg velikog ažuriranja. To je bilo u četvrtom mjesecu i to je ažuriranje trebalo biti spremno za šesti mjesec. No, korona se dogodila i sve se usporilo, pa tako i krpanje Breakpointa. No, dobra je vijest da će sredinom sedmog mjeseca sljedeće proširenje za Breakpoint biti spremno, ako se Amerika ne samouništi.

To je značajno prvenstveno zbog toga što ažuriranje 2.1.0 donosi ono što je falilo igri u odnosu na prethodni Wildlands. Naime, ubuduće će se Breakpoint moći igrati timski i kad igrate single-player/offline, s računalno kontroliranim suborcima. Time se u igri otvaraju mogućnosti taktiziranja koje su do sada bile dostupne isključivo kad igrate s drugim igračima.

Nakon ovog ažuriranja Ubisoft će dostaviti sve ono što je obećao ispraviti još prošle godine, kada je igra primljena prilično negativno. U međuvremenu su neke stvari postale bolje, samo je pitanje je li za Breakpoint sada prekasno.

Komentari (8)

  • Bojko77

    09.06.2020 - 12:05

    Imam je, kupio odavno, no baš zbog YouTube recenzija i Gameplay nikako da dođe na red… ovo jest, uz ostalo što su popravili, nedostajalo da krenemo, a sad ide TLOU2 pa GOT i onda možemo i ovo… do TLOU2 upravo završavam Control, ganjam Platinum, još 7 dana… uf….

  • XLBanana

    09.06.2020 - 12:05

    Ma breakpoint je smeće

    • Iceman73

      @XLBanana, 09.06.2020 - 13:57

      kak za koga,ako igraš sam da,s kolegama je čist ok…al opet,svako ima svoj ukus…

    • Kratosov Boy!

      @Iceman73, 09.06.2020 - 21:57

      Sve je bolje s prijateljima. Da igraš najgoru igru svih vremena sa prijateljima bila bi super

  • Noproblemoguy

    09.06.2020 - 13:16

    Znači vračaju se Midas Wiever i Holt
    Grw neki dan preso i za igru iz 2017 jos se drzi dok me malo breakpoint razocaro bez ovo troje al dobro

    • Metalni

      @Noproblemoguy, 09.06.2020 - 13:56

      Ne bih da ti spoilam, ali jedan od njih se sigurno neće vratiti.

  • zagorski-rambo

    09.06.2020 - 13:57

    Breakpoint razocarao u svakom pogledu misije su katastrofa igra postane monotona i dosadnjikava nakon par sati .dronovi na sve strane uzas..a za 4vs 4 ghost war da ne govorim totalno fulana koncepcija , stariji wildlands jako puno bolji u svakom pogledu

  • MatrixSOURCE

    09.06.2020 - 17:41

    Kupio na brutalnom popustu mslm negdje 70 posto da je bio iskljucivo da igram sa frendom kokeg sam takoer nagovorio. Reko ne moze bit toliko losa u dvoje, ipak je sve zabavnije u drustvu. je je mos mislit. Toliko manjak opcija i u immersive modu toliko bugova, repetativnosti jos nisam dozivio niti od ostalih ubisoftovih isprdaka. Zao nam obojici svake lipe utrosene pa ovo nebi ni sam Tom Clancy da se digne iz groba uz potpunu kontrolu nad narativom, pricom i ostalim segmentima uspio popraviti. Failali ste ogromno ajmo dalje ekipa i trosite svoje vr i resurse na iduci nastavak ili nesto drugo plz. Tnx

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?