HCL.HR

Glavni glumac u Marvel’s Spider-Man 2 još nije gotov s poslom, ali igra ne bi trebala kasniti

Zoran Žalac 23.01.2023.   •   5 komentara


Glumac koji posuđuje glas Peteru Parkeru u igri Marvel’s Spider-Man navodi kako je igra ogromna te da snimanje za nju još nije završeno.

Igra Marvel’s Spider-Man 2 trebala bi biti lansirana u jesen 2023. godine. Takav je barem plan Sonyja i razvojnog tima Insomniac Games. Iako se još ne zna u kojoj je fazi razvoj same igre, nekoliko informacija prenio je glumac Yuri Lowenthal koji u igri posuđuje glas samom Spider-Manu, odnosno Peteru Parkeru.

U razgovoru za portal Comicbookmovie, Lowenthal je potvrdio da još nije gotov sa snimanjem za tu igru, ali navodi kako to nije razlog za brigu.

“Imamo još malo posla za odraditi – masivna je to igra i još uvijek radim na njoj. Znam da su proizvođači uvjereni oko datuma izlaska i Insomniac je uvijek bio korektan što se toga tiče. Očito je da ne mogu govoriti o igri, ali mogu vam reći da je zapanjujuća.” – poručio je Lowenthal.

Fascinantno je da o samoj igri zapravo ne znamo ništa više od toga da će se u njoj pojaviti dva Spider-Mana, Venom i Kraven the Hunter. Šuška se da bi igra mogla imati kooperativnu komponentu, ali to još službeno nije potvrđeno.

Komentari (5)

  • Šljivovica23

    23.01.2023 - 12:49

    Prva 2 su bila odlična, bilo bi fora da još poboljšaju sustav borbe, jer ovako su boss borbe sve na isti kalup bile. Vjerujem da će insomaniac rasturiti i kvalificirati se za igru godine.

  • Chimichangas

    23.01.2023 - 13:22

    Prva je bila mrak, ne sumnjam u uspjeh insomniaca opet

  • dododomac

    23.01.2023 - 14:12

    Jedva čekam

  • Stecajni_upravnik

    23.01.2023 - 18:04

    Obe igre jako dobre, nadam se da ce nastaviti seriju u istom maniru…

  • Darac83

    23.01.2023 - 22:25

    Čekam još Moralesa odigrat…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?